Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

lerika,

co to znamena '''dlhodobe krvacanie z hemoroidov?'''.
Ako pacient ci postihnuty toto NEMOZES PRIPUSTI to mat DLHODOBO rozumej CHRONICKY.

CHRONICKE OCHORENIA su ochorenia NELIECENE kotre lekari UMYSELNE NELIECIA z nadejov ze taketo ochorenia sa premenia na RAKOVINU....

popytaj o radu RNG, a hemoroidi si daj do poriadku. za tyzden sa hemoroidi daju dat do poriadku.
vdaka za pozornost.

vlasta

no a este som zabudla dodat, ze dnes je rarita stretnut cloveka s absolutne dobrou imunitou,aspon si teda myslim, ale su i ludia co ju maju absolutne mizernu a permanentne su chori a behaju po lekaroch a vysetreniach a vsetko sa na nich lepi a tazko sa dostavaju z kazdej choroby-ak vobec, "a tak sa neboj"

vlasta

CIRO tak
ti velmi pekne dakujem za objasnenie, prave o to mi islo, teda o ten imunitny system, ak je teda u nejakeho cloveka nefungujuci respektive zle fungujuci a dotycny clovek je velmi imunitne oslabeny a ak mu navyse chybaju ci ma nedostatocne mnozstvo bielych krviniek a pohlcovacov ci likvidatorov nadorovych buniek-teda asi lymfocytov ci tych ktore su zodpovedne aj za rozpoznavanie svojich vlastnych nadorovych buniek, tak sa môze teoreticky stat, ze ak by takyto clovek prisiel do PRIAMEHO kontaktu-krvneho ci sliznicneho aj s nadorovymi bunkami ineho cloveka-povedzme pri vysetreni napr. endoskopickom(ak tym endoskopom vysetrili predtym pacienta s rakovinov,odobrali vzorky a tak, a nasledne zdraveho cloveka so zlym imunitnym systemom no a endoskop sa nesterilizuje len dezinfikuje a ktovie ako u nas!-zalezi od dotycnej osoby...a kto to komu dokaze?) takze to som sa chcela opytat, CIRO, ak by teoreticky nastala takato moznost, potom je mozne aby sa clovek rakovinou od druheho cloveka aj nakazil, ci nie?alebo aj krvou,pripadne sexualnym kontaktom-pri promiskuitnom analnom styku a podobne,ale to uz moc teoretizujem.
pripusta sa teda aj taka moznost nakazy?samozrejme v pripade ak imunitny system nefunguje ako by mal.
Skoda ze sa k tomu nevyjadri aj RNG, dlho som ho tu nevidela a vysvetluje pekne,zda sa ze veciam rozumie.
alebo aj VEDEC, ak je vedec tak by ma velmi zaujimal jeho nazor a postoj.
ciro, to o tych virusoch mi je jasne, to bolo a je dokazane ze poniektore su onkogenne a mozu i nemusia spustit rakovinu.
ale dakujem :-)

lerika

prosim vas, moze vzniknut aj nador pri dlhodobom krvacani z hemoroidov???
RNG, CIRO, ci lekari, ako to je, pls.
dakujem

kosa

silviia,

CIRO dobre napisal. namiesto zamerovania sa na problemy, tak nas nutia zameriavat sa na neproblemy ( vid tzv.'''ockovanie'' proti rakovine krceka-aj tak to pomoze prd.)....

ciro

Preniest sa najcastejsie moze virus, ktory sposobuje rakovinu. Teda taky virus, co ju moze sposobit, nie akykolvek virus. Podstatny je ale imunitny system. U jedneho cloveka ten virus rakovinu sposobit moze, iny s uvedenym virusom moze prezit cely zivot a rakovinu nedostat. Taktiez ked sa pokusnym zvieratam, napriklad mysiam vstrekuju do tela rakovinove bunky, tak zaroven sa im podavaju rozne chemikalie a na zaklade toho, v ktorych mysiach sa rozvinie rakovina, sa potom urcuje karcinogenita tychto chemikalii. U zdravych mysi by sa len podanim rakovinovych buniek od inych zvierat rakovina nerozvinula, lebo ich imunitny system by ich znicil. Zaver teda je taky: teoreticky je mozne sa nakazit rakovinovym virusom, alebo cudzou rakovinovou bunkou, ale pokial je clovek zdravy a s dobrou imunitou, nic sa mu nemoze stat. Ak ma imunitu zlu, potom moze dostat rakovinu aj bez toho aby sa niecim nakazil. Treba sa preto zameriavat na svoje zdravie a imunitu a netrapit sa takymito vecami.

kosa

silviia,
su to laboratorne pokusy.
zdravym pokusnym zvieratam prisiju ci nejakym sposobom im daju na telo/do tela rakovinove bunky pokusnych zvierat co maju rakovinu, a zdrave zvierata chorlaveju...je to fakt.
akby si dene sledovala povecme 5 kil svetovych periodik tak by si sa dovedela zaujimave veci...len na temu rakovina....
ano ta kapsulka sa u nas robi teraz.kedisik ale stalo to 30,000 dolarov....
su ale staty kde sa to robilo uz 15 rokov dozadu....
:)

silviia

aj havel fajci.
kapsulova endoskopia sa robi aj u nas, cca 30 000 sk.
co to pises?
kde bolo dokazane ze rakovinou sa da nainfikovat? to je hrozne!!! ak sa da u zvierat , tak niet pochyb ze aj u ludi, to je hrozne.
a aj RNG to vravel? ja nestiham si to prezerat cele , je toho vela. RNG tu nie je teraz, spytam sa ked pride.
je to fakt hrozne. a co vravi ZDS, damian a ini?
to fakt KOSA ?

kosa

silviia,
pozname rozne markery kotre LACNEJSIE A RYCHLEJSIE ti povedia ze nieco nie je tak.
nepoterbujes k tomu technologiju za 10 milijonov dolarov, ked ta takyto markerovy test stoji 50 centov....

inac tie nanotechnologije...
osobne mi ponukli zucasnit sa testu, v kotrom mi dali do traviaceho systemu malicku minikameru-miniponorku) a ta mi presetrila cely traviaci system.
vyhodna vec, nakolko netreba ziadne invazne vysetrenia ni z predu ni zo zadu....
a potom ta vecicka sa jednoducho ''vyplavi'' a rozpusti.
fantazija v realite.
pre nas otazka 20 rokov.
niekde to uz pouzivaju...
ako aj rakovina.
su ludia kotri ked na rakosku ochoreju tak zomru ( vetsina) mensina sa lieci a vylieci. Zalezi, ako povedal RNG podla vyznamu toho kotreho pacienta: HAVEL-dolezity prezil.
HARRISON- nedolezity neprezil, a este ho vyuzili na propagandu ( fajcil jak duha...)
tak to je.

:)

kosa

vlasta,
v SSSA robili stovky pokusov, kotrymi dokazali ze sa da rakovina v podstate NAINFIKOVAT ZDRAVE POKUSNE ZVIERATA.
nezabudni ze islo o pokusne zvierata, A NIE O LUDI.
a v tom konkretnom pripade, tak dotycna osoba hovorila ze ma leukemiju, a tak to okolie aj bralo.
Ci to aj leukemija bola, tak to ti zlato povedat neviem, nakolko tie dokazy neboli uverejnene v nasej miesnej tlaci...
ale aj preto zdoraznujem, ze pacientovi sa ma povedat pravda.
ak sa povie pravda, tak je to jedina mozna cesta ako najst vychodisko z tej trapatije. a vychodiska sa da najst.