Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
v Lucenci viem kupit osobne, ale co mam kupit aby jej to pomohlo s nadorom na mozgu? toto neviem ci vsetky tie veci co si napisal ?
Jordik, OK nemam to ani na domacej adrese ani na robotnej.Nemam tvoj e-mail len adresu v pamati.A jeden jediny odkaz a odpoved len tak vseobecne.
Nenapisal si nahodou na predajnu? Tam im nechodi poriadne e-mail a je to na Slovensku . Ja som v USA.
V predajni a na sklade v Lucenci su rozne protirakovinne, beta glukany, graviola, selen, CoQ10, omega 3 oleje(rybacie aj lanovy), liquid zeolite, Samento, Vilcacora(una de gato, cats claw)vitaminy C, E, D a rozne ine.
Napis o co mas zaujem
je tu toho vela furt sa toci o tom istom... a dokopy na prvych 10stranach je vsetko ostatne iba opakovanie dookola (stou trivialnostou tejto choroby si ma dojal) ak by nejaky pacient s mozgovym nadorom alebo nejaka takto skusenost ako sa z toho dostal sa tu / inde objavila...
Pises ze neist na ozarovanie, nepriamo, a tato strava a zivotny styl zaberie?
v konecnom stadiu? -co to znamena?
srdce mas vraj vporiadku
ake hodnoty ti mam napisat niesom doktor.
ved pises furt ze je to trivialna choroba
jordik,
na dnes koncim,
idem na PHILIP DAY , a dufam ze tam stretnem aj DAMIAN-a.
jordik,
stupen 4 znamena v konecnom stadiju pokial si pametam.
ake ma hodnoty srca?
kosa
54rokov ma
zijeme v kosiciach ja uz 8rokov, mama prisla pred 2rokmi, lebo nevedela zohnat v LC pracu a nikoho tam uz i tak nema vsetci uz pomreli, sme rodaci z Lucenca
teraz praca, fyzicky nenarocna, ani psychicky nie.
v internetovej kaviarni obsluha
predtym rok nezamestnana
a predtym plynarne predavacka v bufete
a predtym predavacka tiez v inom podniku
a zamlada casnicka
priznaky:
strpnutie ruky
o tyzden zase strpnutie lavej ruky a aj rec - nevedela asi 1min rozpravat ale vnimala vsetko
sli sme na neurologiu a vzapeti neurochirurgia a potom nas poslali na CHORak... tam sme nesli zatial
vsetka ta strava aj vyziva je fajn, no furt mava obcas tie trpnutia ruky aj jazyka
presna diagnoza: glioblastoma stupen4
v oblasti pohyboveho ustojenstva v mozgu
KOSA:
dasiel otazky, napis odpoviem
SLOBODA JE POZNANA NEVYHNUTNOST.
K.MARX
jordik,
mohol by si strucne popisat chorobopis tvojej mamy?
Kolko ma rokov, ake mala problemy prior to tomuto problemu,ake mala zamesnanie-fyzicke ci inak narocne ( psychicky).
Kde zije? mesto dedina?
Raz dostala odomna ''ANDIE''taketo otazky ohladom niekoho v rodine kto umrel na raka. Tiez nechcela prilis vela hovorit...
Tento problem NEVEDIACI nikdy BEZ VEDOMOSTI nerozriesia.
jordik,
to o ozarovani je z prikladov zivotnych=realnych.
moja mama vedela VSETKO.
rozhodla sa sama a teraz uz poldruha roka hnije.
v tejto teme ti napisali DAMIAN, RNG,CIRO vsetko k tomu aby si to mal u mamy pod kontrolov.
samozrejme je to na TVOJEJ MAME.