Pravda o rakovine - VITAMIN B17

mama22

jordik,tato osmoza sa montuje do kuch.linky na privod vody a ma svoju bateriu z ktorej tecie uz prefiltrovana voda,zbavena vod.kamena,tox.latok,vsetkych necistôt sdavkovanim potreb.mineralov a energeticky obohatena.Takto doupravena voda aktivuje bunky v organizme,pomaha vylucovat chem. a tox.latky,skodliviny,zlepsuje odolnost stabilizuje hl.cholesterolu,vynikajuca pre pohyb.aparat pracu svalov,funkciu obliciek,krv.obeh,nerv.system a riesi aj kozne problemy.Cena 1.litra tejto vody vyjde na cca 0,4-0,8 Sk,pricom sa denne vyrobi 200-240 l.Cakala som ,ze mi zavolas .

RNG

Diana, zeolity v odporucenej davke 2x20 kvapiek nie su az tak agresivny chelator, ze by si sa musela bat o nedostatok mineralov.
Agresivna chelacia, intervenalna je jedina, pri ktorej sa vybera z tela naraz vela mineralov, takze sa musia doplnovat.
Odporucam ti tiez brat na prazdny zaludok enzymaticku zmes, pripadne aj stavu zo surovej cvikle, stonkoveho celeru a mrkvy.Aspon deci denne, najcennejsia je v nej cvikla.Je to aj zaroven vyborny zdroj mineralov a fitonutrientov, nielen cistic a odmorovac.

diana

Prosim TA RNG o radu, ked mam myomy na maternice asi aj 10 rokov, uz ma ludia povazuju za tehotnu, na operaciu som odmietla ist, lebo mi chceli vybrat celu maternicu a este nemam deti aj ked mam viac ako 30 rokov.
Kupila som si jodovu tinkturu u Vas, a chcela som aj tekute zeolity, ale nevedeli mi poradit, ci je to dobre, ci mi to nevytiahne vsetky mineraly z tela, ako dlho by som to mohla brat.
Mam problem aj so zaludkom, pokozkou - vyrazky. Pred menst. sa velmi zhorsuje stav a prejavuje sa ze ma bolia dost zuby, mam palive bolesti pri moceni,na krku akoby sa mi zvacsovala stitna zlaza nikdy som nemala celulitidu a v tomto obdobi sa mi napadne na stehnach objavuje, pretoze mam asi vela odpadovych latok v tele som chcela brat tie zeolity, ale pri nich je zbytocne brat vitaminy?a mineraly kedze sa vsetko vyluci z tela. A aku dobu sa môzu brat tekute zeolity pri vaznejsom "zamorenom" organizme.
Dakujem.

petricek

opet trochu casu mam.

Otec sa snazi takze uvidime. Je velmi smutne ak ludia zomieraju v mladom veku, a hlavne nepotrebne.
Jordik, kosa ma aj na moje gusto trochu dopreduiduce nazory. Ale prave vdaka ludom ktori sa nedali a trvali na svojom mame aj lietadla, mobilne telefony, a hlavne nezijeme v zemliankach.
Casto sa stava, ze je ich velmi tazko pochopit o com rozpravaju, hoci pre nich su to normalne ci bezne veci.

:)

silviia

jordik, oziarmi sa snazia zmensit alebo aspon stabilizovat zvysny nador co zostal aby sa nerozrastal rychlo nezvatsoval, ale dakedy to nezabere. je to hop alebo trop. a tusim aj metastazy ak je zhubny. je?

zds

lerika, dakujem za odpoved.
1. nnemysli hned na rakovinu, ta je az na konci problemov, ktore sa dlhdobo neriesia
2. ries zapchu (strava), zapal a krvacanie (vit. C, zinok a napr. spominany Pycnogenol Plus), ak to momentalne nejde, tak aj pomoci detralexu (pre oslabene zilove steny)(neruham sa, lieky su niekedy nevyhnutne, ak sa momentalne inak neda. napr. chybaju skusenosti a treba konat ihned)
3. tvoje potiaze su systemoveho charakteru, mas celkovo oslabeny cely zilovy a cievny system. nie je to dedicne, ako sa domnievas, "dedia" sa zle stravovacie navyky a zivotny styl-to nie je kritika, tak to skratka byva
4. vzhladom na toto vsetko, odpisem emailom, ak mi napises svoju email adresu a navrhnem ti, ako na to ist. na tomto webe je na to malo "miesta"