Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

zds,

takze vo svetle prispevku RNG,
mozno moj prispevok ze ''niektori''lekari robia vsetko preto aby pacienti ochoreli na rakovinu nie je az taky od veci,...co ty na to?

kosa

ano ta kniha sa vola ''FIT FOR LIFE''.
bolo niekolko vydani z toho dovodu ze klasicky im dovolovali len nizke naklady.....
okrem tejto knihy vydali aj kucharsku knihu.
mnoho ''zauzivanych pravd'' sa v tejto knihe ''FIT FOR LIFE'' dostava do uplne ineho svetla.

zds

rng, tak toto je fakticka sokova terapia.
pripomina mi to informacie z knih manzelov Diamondovcov- Ako si ivladat telo, (inak zijucich s usa, takze asi si sa s nimi "stretol").
poukazuje to na to, ze pre cloveka je velmi dolezite sa vzdelavat samemu, ked to system neumoznuje, budovat si svoj nazor a postupne konat v prospech svojho zdravia.

RNG

Tenn dr Novotny to prevzal priamo z Quckwatch.org, silnej zbrane riadenej farmaceutickym priemyslom proti konkurencnej alternative... Zdanlivo nezavislej, ale napr vo vcerajsich novinach nahodne presiel clanok autora poukazujuci na to, ze velka cast(velka vacsina!) lekarov vo vyssich funkciach ma podstatnu cast svojho prijmu z farmaceutickych firiem ci uz priamo alebo nepriamo ako granty na vyskum.
Takze hovorit o nezavislom rozhodovani o liekoch a ich vhodnosti pre pacientov a neucinnosti doplnkov je znacne tym ovplyvnene a zdeformovane.
Na stastie odoberam viacero periodik roznych alternativnych lekarov a kolektivov, ktore tieto tvrdenia proti po jednom rozoberali. Totiz pre laika, ako ja tie tvrdenia vyzeraju velmi doveryhodne.
Az pri podrobnom studiu z coho autori vychadzali sa ukazal jasny zamer za kazdu cenu ukazat alternativu a doplnky v zlom svetle.
Z tisicov studii sa spomenuli len tie, ktore su alebo opacne, alebo pochybne.
Umyselne chyby boli robene v davkovani(prinizke alebo prilis vysoke skodlive davky), vyber pacientov z ohladom na predpokladanu ucinnost(nic nie je 100% a ked vyberu len "nahodne" takych, kde sa neukaze ucinok, tak "dokazu" bezcennost alternativy, dokonca pri syntetickych zamorenych verziach "skodlive" doplnky.

kosa

silviia,
zostane nam ale vedomost ze rakovina SA DA VYLIECIT VZDYCKY.
ved aj minule generacije su gone, a my napriek tomu vieme ze RAKOVINA SA DA VYLIECIT VZDYCKY.
a to vieme napriek tomu ze ten internet do minulosti je v podstate zniceny....

silviia

no fajn, dalo mi to zabrat,ale uz som to nasla, sice inde, ale mam tu enzymoterapiu som vam chcela posunut: www.jurkovic.sk
ale to uz asi viete

silviia

PRECO?
ma JURKOVIC! novu stranku??? a nie tie povodne co som mala ulozene? boli tam rozne info a aj o potravinovych doplnkoch liecby vratane enzymatoterapie a inych, inocel a tak dalej, nepamatam, prave preto som si to ulozila a vsetky mi hlasia eror a na jeho novej stranke tie info chybaju!!!
a tak sa mi stratilo vela uzitocnych stranok co som si ulozila a nedaju sa uz viac zobrazit, tan internet je nanic, hockto hockedy si to zrusi ci prerobi, mozno raz zmizne i tato diskusia i cele zdravie.sk...

kosa

silviia,
ako dlho skusali ten pristroj, kde , kde su vysledky, kde su dobrovolnici co sa podrobili testom ( samozrejme ak nechceme sa viac venovat MYSIARSTVU pardon veterine) atd, atd, atd.

takze taketo spravy jasne ukazuju na strategiju NARKOPRIEMYSLU pardon RAKOPRIEMYSLU....