Pravda o rakovine - VITAMIN B17

jordik

RNG
tak pisal som ti pred 2mi tyzdnami cca...
no napisem ti to este raz.... o 2hodky dojdem domov... teraz to tu nemam som v internet caffee.

jordik

kosa, takze ozarovanie nie?

ale pytam sa co tam chcu oziarit ked bol nador operativne vybraty? vramci moznosti... vraj ak by vybrali viac mohla by ochrnut

a teraz ked budu ozarovat uz neochrnie?
vysvetli mi toto niekto?

RNG

Jordik, nic som nedostal v maili, inac by som odpisal.
Mozno to mam v robote, ale tam som nebol uz 8 dni, bol som totiz na pracovnej navsteve na Slovensku.
Ak tam najdem odkaz, odpisem promptne este dnes

jordik

mama22
si tu este?

ako je to s tou reverznou osmozou a vodou?

ja mam na to stroj, tak odtecie kvantum vody kym to nakvapkam do vedra...
a nepijem ju, ani nikto z rodiny, davam ju do akvaria, ostrekovacov do auta a zehlicky...

je fakt dobre pit destilovanu vodu?

jordik

RNG,
a napisal si mi maila s ponukou, ja som ti odpisal a opytal sa na ceny a uz si sa neozval...
chcel som ti pomoct tu stratu odlahcit

nuz ale zajtra ideme na metabolicku liecbu - vypocut si dalsie moznosti liecby.
KOOONECNEEEEE !!!! sme sa opchali do dlheho poradovnika

RNG

Moja "rodna obec" je Bratislava a moje financie tam akurat vedia organizovat maly stratovy obchodik. Ja nie som Stan Mikita, milionar, zialbohu.
Takze robim, co mozem.

jordik

a este troska:
Dotycny primar onkologie MUDR. Dubinsky - vyjadril sa tak, ze ak chcete ist za Dr. K. ( z metabolicka liecba), ze oni ju liecit uz nebudu !
Z coho som ostal zhrozeny, no asi si ten dotycny nakoniec uvedomi co povedal tak pri odchode z jeho ordinacie povedal ze nam to ale nezakazuje. Pricom sa doslova vyjadril ze, citujem: "dotyny K. robi salamunske veci a vobec sa nevyzna" - to ked som pytal CDcko s CTobrazmi pre Dr. z metabolickej liecby. A hned som mal is dneska vypisat nejake drahe lieky a vybavovat nieco na poistovnu aby to preplatila... to som uz skoro odpadaval z tolkej arogancie.
Na neurochirurgii som sa kusok spoznal s mladym zacinajucim a aj prednosta sa vyjadril ze tento typ nadoru ma tak od 12-18mes prezivanie pacientov.
a co povedal pan Dubinsky? - oziarit, zaradit do CHORu.
a ked sa sa ho opytal na prezivanie pacientky povedal mi do oci bez vsetkeho ze 10 aj viac rokov...

kosa

Vazeny RDG,

CHARITY STARTS AT HOME.....

je chvalyhodne ze daco robite konkretneho v tom aby sme tuto bariero NEDEMOKRATICNOSTI KONECNE PRELOMILI...
dam dobry typ:
vo vasej rodnej obci ci obci vasich rodicov ci tak nejak pomozte zorganizovat MVE.

dufam ze to robite sposobom ako v pripade Stan MIKITA.

RNG

Trypsin , chymotrypsin a pankreatin su sucasti zivocisnych enzymov( z pankreasu prasata alebo hovadzieho dobytka), citlivych na zaludocne kyseliny.
Lepsia alternativa su rastlinne proteolyticke enzymi: bromelain, papain, serrapeptaza a ine.
Su aj zmesy enzymov obsahujuce oboje v ucinnych davkach.
Je to vsetkom este ale dost nove, lebo ucinnost je v roznych jednotkach, zavisi od stupna koncentracie, nielen miligramov.
Je viacero standartov na pomylenie zakaznika, najlepsie su tie, ktore hovoria o mnozstve rozlozenych prislusnych latok.
Ja sa snazim doviezt silnejsiu zmes, nez stara pomerne osvecena=Wobenzym.