Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Progesteronovy krem tam niekde je, povodne som ho poslal na schvalovanie.
Drevenne uhlie dufam vedia na Slovensku vyrobit, pouzivaju ho do barbekov.To dufam nemusim importovat z USA...
Emu olej tu bol jeden cas "bomba" v kozmetike, zena si ho kupila vo viacerych formach, ale nebolo to nic "zazracne" podla jej vyjadrenia.
Skor by som bol za squalene a kokosovy olej na kozu. Su to pomerne drahe veci na Slovenske pomery.
Na co si myslel emu olej?
Progesteron(prirodzeny) sa pohodlne dodava cez kozu progesteronovym kremom.
Natiera sa hlavne na vnutornu cast stehien, tam je koza velmi tenka a extra priepustna.
Telo je schopne si samo vyrobit progesteron z "polotovaru" Diosgenimu, ktory sa nachadza v divokom mexickom yame.
Ak mate o tieto zaujem, kontaktujte moju konatelku(kliknite na reklamu Google), ktora vam to moze zaobstarat. Alebo na ine zdroje;Google.sk pre porovnanie
Taktiez, Diana, zisiel by sa Ti prirodny progesteron krem, kedze mnoho poruch zenskych vznika pri prevahe hormonu estrogenu v zenskom tele (hlavne pred a pocas prechodu). Ak nieje dostatok protihormonu progesteronu, zacinaju problemy. Zial, koli zlemu jedlu (kyselnatemu - maso, mlieko, sladkosti atd), zeny maju VELMI CASTO tento nepomer a teda zvyseny estrogen. Zial, lekari k tomu este pridavaju, lebo casto nespravne diagnostikuju zenu ako keby jej estrogen chybal. Doplnia zene estrogen, co robi situaciu katastrofickou. Nie je to tak ani chyba lekarov, ako nespravnych diagnostickych postupov :-((
NO, tak, za prve sme sa vcera s Kosou naucili, ze velmi dolezite nielen pri rakovinach je drevene uhlie. Ciste drevene uhlie (z korenov stromov) ma moc vytahovat toxiny z postihnutych casti. Napruiklad, ak ma niekto rakovinu pecene, ci mozgu, treba drevene uhlie rozdrvit, zmiesat s trochou vody (vytvori sa take blato) a na hrubo naniest na miesta, kde sa nachadza pecen a mozog (na hlavu :-0 ) a nechat az do vyschnutia. Toto sa musi robit rano, hlavne sa to nesmie robit po poziti liekov, mineralov, vitaminov a enzymov, lebo aj tieto latky drevene uhlie vytahuje von a potom doplnky nemaju ucinok. Teda, akekakolvek 'medicina' az po pouziti dreveneho uhlia. Taktiez sa drevene uhlie pije v vacsim obsahom vody, hlavne pri otravach, hnackach, problemoch so zaludkom, proste na mnohe ochorenia.