Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
nara, nepoznam diagnozu tvojho dietata.Takze nemozem dat ziadne rady. Rozhodne ale nepotrebuje yam.
Ak ma bolesti klbov, MSM krem moze pomoct. Ak ma zapaly, quercitin je protizapalovy...
tittel, pozrel som si uvedeny clanok a zvacsa musim suhlasit z autorom.
Zelene su sice velmi uzitocne, ale reklama na ne je velmi zavadzajuca a ceny su absurdne.
Zelene su len vseobecny tonik, nie konkretne liecivo.
Morske su cennejsie ako polnohospodarsky pestovane na poliach vyrabovanych o stopove prvky.
Ale pri dnesnych cenovych relaciach su naozaj domace pestovane produkty na ich obsah podstatne lacnejsie.
Ak obsahuju velke mnozstvo hormonalnych latok a rastovych faktorov, ktore podporuju rast rakovin(neviem, lebo zatial som z mojich zdrojov taku informaciu necital) tak potom ich treba znacne obmedzit, podobne ako mlieko a taktiez soju, ktoru tam autor odporucal.
Ja som uvazoval o mladom jacmeni nie ako nahrade vyzivy, ale ako preukazatelneho prostriedku na kozne problemy, ako ekzemy.
Pre stopove prvky som hladel skor na spirulinu, kelp a kombu, morske zelene.
Damian, RNG a ostatni.
Chcem vas poprosit o nazor na chlorellu a zeleny jacmen ako doplnky pri liečbe rakoviny. Najma co sa tyka uvadzaneho rastoveho faktoru CGF u chlorelly, ktory ma podporovat rast a delenie buniek, co je podla mna nebezpecne. Napr. Damianov "oblubenec" pise na svojich strankach toto: www.akv.sk
RNG, dakujem za info, teraz som nasla, ze i u Vas na stranke je krem MSM teda mozem tym natierat klbiky 3- rocnemu dietatu? Alebo bude vhodnejsi resp. ucinnejsi vyrobok z divokeho mexickeho yamu ci tej senovke greckej? Z divokeho mexickeho yamu nejaky krem lebo tusim kapsule som si ja objednavala na zenske problemy.Ked ste bol na SR som s Vami volala a potrebujem sa uistit( pri tom mnozstve informacii mi uniklo ci je proti bolesti Quercetin alebo vytazok z olivoveho listu mam pre dcerku doma oba.dakujem
Mozte mi povedat, ci reuma moze mat nieco spolocne z rakovinou?
Dakujem.
MSM je chemicky metyl sulfonyl metan, jednoducha latka nachadzajuca sa vselikde v prirode, zdroj siry a vyborne rozpustidlo.
Je schvalene ako potravinovy doplnok.
DMSO je pribuzna latka(dymetylsulfoxane), este lepsie rozpustidlo, tiez sa nachadza v roznych prirodnych produktoch v malych mnozstvach, ale v USA ju FDA nepovolila pouzivat volne ako doplnok, len do lieciv na transdermalnu aplikaciu a na mazanie bolavych klbov zvierat.
Samozrejme mnohi ludia to pouzivaju na bolave klby, zaobstaraju si to od veterinarov, obvykle 50% koncentracia.
Diosgenin je polotovar na hormony, telo z neho vyraba zakladny hormon DHEA(dehydroepian drosteron) a z neho progesteron, estrogen a ine.
Nachadza sa v mexickom divokom yame a v senovke greckej.
RNG, prosim Vas, co je skratka MSM a DMSO je tu spominany Diosgenim?
Damian vdaka, vidim, ze stale na nas myslite...
Zena kupila taky specialny emu na artritidu, besne drahy, ale ucinok nebol lepsi, nez starsi aspercream alebo MSM krem. Takze neviem. Mozno dlhodobo.
Kokosovy olej , MSM, DMSO a squalene tiez prenikaju,su tiez protizapalove a ciastocne antimikrobialne.