Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Vazim si Bukovskeho za to ze patri k tym lepsim lekarom na SK a ze je takmer metabolicky lekar. Avsak, v niektorych praktkach a vyjadreniach uteka velmi daleko od metabolickych faktov a to hlavne preto ze cerpa zo zdrojov, ktore vecne bojuju proti metabolickej medicine, ako je aj ADA a americke lekarske kniznice.
Damian...to www pred adresou?
TAKTIEZ, PRI CHLORELLE, DR BUKOVSKY CERPAJ AJ Z Americkej lekárskej knižnice. Necerpal z akademickych knih metabolickej mediciny, ale z ortodoxnej mediciny. A ortodoxna medicina zavrhuje metabolicku liecbu ako aj tak velmi potrebne megadavky vitaminu C. A ta tvrdohlavost ma na Bukovskom zacina stvat. Ak chce Dr bukovsky mat kvalitne, akademicke informacie z metabolickej liecby, nemoze predsa cerpat z farmaceuticky sponzorovanych lekarskych zdrojov. To je na smiech a proti akejkolvek logike.
Damian..nenapísal si to zle??:-)
KAZDY, KTO CHCE CLNOK O SOJI , NECH MI NAPISE NA hotmail.co.uk
JA O CHLORELLE MOC NEVIEM. ISTE JE TO, ZE MOJ NEOBLUBENEC DR BUKOVSKY TVRDOHLAVO ODPORUCA NEBEZPECNU SOJU VSEKYM LUDOM. SVOJE INFORMACIE O SOJI A ZE JE BEZPECNA MA PRITOM ZO SOJOVYCH INFORMACNYCH ZDROJOV www.soyabeenboard.com A TEDA TO JE VELMI NAIVNA PREDSTAVA O TOM, ZE NIEKTO, KTO VYRABA SOJU POVIE PRAVDIVE FAKTY O SOJI, NEMYSLITE???
MSM krem je OK aj pre deti,
hormonalne kremy(yam, progesteron a pod) samozrejme nie. Len v pripade, ze by lekar zistil extremny v nerovnovahe hormonov a chcel by predpisat hormonalnu terapiu, ale zatial som sa s takym niecim nestretol u deti pod 12 rokov.
Zasadite telo pracuje ovela lepsie vseobecne, co zahrnuje regeneraciu, obranyschopnost, nervovu cinnost aj hormonalnu rovnovahu.