Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
RNG,
takze v podstate tato planeta je v principe komunisticka...
vladnu peniaze cez nejaky ten ustredny vybor, a zvysok nas su robotnici kotri na konci zivota ak mali stastie tak nieco zanechaju ak nie tak o nich nikto nikdy nebude vediet..hm...
Politici su vsade rovnaki, zbytocne komentovat. A advokati hladia len na svoj a svojho klienta prospech.
Otazka moralky, spravodlivosti a ine ludske idealy su viacmenej vizia, ktoru sleduje len velmi malo ludi.
Ostatni su "prakticki"....
RNG,
co robia vlasne ti poslanci tam?...
sa neprederu....
petra76,
vitamin c a oblickokamene su jedna velka fama zasiana okolo roku kedy L. PAULING prisiel oficijalne s tvrdenim ze vitamin C pomaha organizmu proti nadche.(ako drzitel NOBELOVEJ ceny si dovolil oponovat oficijalnemu klamstvu).
Ja osobne POTVRDZUJEM PRAVDIVOST toho co L PAULING hlasal.
Odkedy beriem vyssie davky VITAMINU C, tak nepoznam co to je nadcha, nachladnutie.
jasne obcas aj ja kychnem, zakaslem.
Ale kedisik trebalo mi chodievat k domacjakovi v zime 2 ci 3 krat, a tolkokrat mi napisali aj ATB.
Ostatne ATB proti nachladnutiu mi napisali v 1989 roku.
JE TO PARADA. (Karel ZICH)
RNG,
to ze pitie mineralok ma byt LEN POD DOZOROM lekara v kupeloch bolo v jednom z mojich prispevkov myslim ze v maji ci juni.
vtedy ANDIE moje tvrdenie napadla....
ale ja viem, a to z klinickej prakse inych lekarov, ze rozne mineralky obsahuju rozne soli ( koncentraciju atd atd) a uz za prvej CSR ked ludia chodievali do kupeloch ( teda bolo to vetsinov v Cechach, u nas toto nebolo tak rozvinute) tak im lekari predpisovali rozne kury pitim liecebnych vuod.
Samozrejme, ze kedze sa pitie tychto mineralok osvedcilo v kupelnej praksi ( v rozumnej miere), niekto prisiel z napadom stacat vody do flas a hupsa priniest zdravie az domov...
nu a tu ale zabudol ten dedes ( MYSLEL LEN NA PRACHY) ze pitie mineralok bez dohladu osetrujuceho lekara je....zdraviu SKODLIVEEEEE.
petra76,
RNG ti dal super objasnenje.
Nijak sa nedivim. Tu ma kazdy stat hromadu vseliakych zakonov, niektore znacne komicke a zastarale. POkial ich niekto nenapadne(precedens) tak zostavaju v platnosti.
Vo stvrtok, 18. oktobra sme sa spolu s DAMIAN-om zucasnili konferencije prezentovanej znamym PHILLIP DAY-om. ( mozme dat jeho webku, DAMIAN?).
Okrem pre nas uz znamych veci - ze ak clovek chce a SAM sa pricini(s pomocov a pochopenim okolia), tak ochorenie rakoviny sa da vyliecit- prezentoval pre obecentstvo jeden velmi zaujimavy fakt ( pravdepodobne menej znamy pre obycajnakov=laikov):
v SSSA eksistuje zakon podla kotreho prezentovanie schopnosti VYLIECIT RAKOVINU je TRESNE.....
Oblickove kamene nie su askorbaty(soli vyborne vodorozpustnej kyseliny askorbovej), ale obvykle stavelan vapenaty.
Ale aj tato slabo vo vode rozpustna sol sa vykrystalizuje v ladvinach len pri nadmernom pozivani stavelany obsahujucich jediel alebo nedostatku vody.Pitie mineralok nie je zdrave!.
no tak to vysvetli mojim obličkám, že tá kolika bola asi z marsu. pritom som sa C vit. ládovala asi rok, chorá som síce nebola ale tá obličková kolika to ti bola riadna prča.