Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

kosa, a nieje to mozno tym, re ludia s leukemiou su oslabeny a tak sa na nich plesen "nalepi"? aj znama mala rakovinu criev, mysleli si ze mykoza, aj ju liecili na mykozu injekcne antimykotika, a nezaberalo, az zistili ze rakovina a za 3 mesiace aj umrela...a liecili ju na mykozu!

kosa

silviia,
na to dosli lekari uz davno.
len trpiaci o tom zatial malo vedia.
( este malo o tom vies...Robo Grigorov)..
v zivote sa musis skusat sam...

silviia

leukemia a mykoza??! ved to as ad lahko zistit z krvi ci ide o mykozu, a potom su antimykotika dnes velmi ucinne, keby to bolo tak jednoduche... to kedy sa na to doslo

damian

Jordik, nezabudni, nech to mamka berie pred jedlom. Najskor tie enzymy, potom po 15 minutach jadierka a po dalsich pol hodiny jedlo.....Mas to vsetko napisane v prilohe Dieta a nador (co som Ti poslal)

jordik

prelozite mi to, aby som to spravne pochopil,
dosli mi uz digestive enzyme, powder
a navod:
Take 2teaspoons of powder mixed with 1/2 Pint of wather three times per day.

vdaka.

RNG

Damian, nepoznam tu metodu na leukemiu. Na leukemiu odporucali hlavne tekute zeolity.
Astragalus je antiviralny, silnejsi o nieco ako echinacea.
Wormwood ma ucinnu latku artemizinin, pri liecbe rakovin je odporucanych 400 mg denne, nesmie sa brat z jedlami obsahujucimi zelezo, lebo jeho ucinok je naviazanie na zelezo.
Tu zmienku, ze sa jedna o mykozu nechapem, rakovinu kostnej drene som este nepocul v spojeni s mykozami
Co tak graviola?

kosa

RNG,
nikto nehovori o tom ze GM food nam zmenili kvalitativne vlasnosti ovocia uz davno.
Fcera mi doviezli 5 kilo jablk odrody COX. Reku dobre kvalitne....ouby pravda.
Su tak pekne GM zmodifikovane ze az uzas...pekne velke (co u COX-ov co si pametam 15 rokov dozadu je nezvycajne) no a to hlavne, zacinaju chybat semienka...