Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
kosa, a nieje to mozno tym, re ludia s leukemiou su oslabeny a tak sa na nich plesen "nalepi"? aj znama mala rakovinu criev, mysleli si ze mykoza, aj ju liecili na mykozu injekcne antimykotika, a nezaberalo, az zistili ze rakovina a za 3 mesiace aj umrela...a liecili ju na mykozu!
silviia,
na to dosli lekari uz davno.
len trpiaci o tom zatial malo vedia.
( este malo o tom vies...Robo Grigorov)..
v zivote sa musis skusat sam...
leukemia a mykoza??! ved to as ad lahko zistit z krvi ci ide o mykozu, a potom su antimykotika dnes velmi ucinne, keby to bolo tak jednoduche... to kedy sa na to doslo
2 cajove lozicky rozmiesat v 1/4 litra vody,3x dene.
prelozite mi to, aby som to spravne pochopil,
dosli mi uz digestive enzyme, powder
a navod:
Take 2teaspoons of powder mixed with 1/2 Pint of wather three times per day.
vdaka.
Damian, nepoznam tu metodu na leukemiu. Na leukemiu odporucali hlavne tekute zeolity.
Astragalus je antiviralny, silnejsi o nieco ako echinacea.
Wormwood ma ucinnu latku artemizinin, pri liecbe rakovin je odporucanych 400 mg denne, nesmie sa brat z jedlami obsahujucimi zelezo, lebo jeho ucinok je naviazanie na zelezo.
Tu zmienku, ze sa jedna o mykozu nechapem, rakovinu kostnej drene som este nepocul v spojeni s mykozami
Co tak graviola?
RNG,
nikto nehovori o tom ze GM food nam zmenili kvalitativne vlasnosti ovocia uz davno.
Fcera mi doviezli 5 kilo jablk odrody COX. Reku dobre kvalitne....ouby pravda.
Su tak pekne GM zmodifikovane ze az uzas...pekne velke (co u COX-ov co si pametam 15 rokov dozadu je nezvycajne) no a to hlavne, zacinaju chybat semienka...
DAMIAN,
sa ospravedlnujem ak sa ta toto dotklo.