Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

Firma "Polyx Trade International s.r.o.," zriadila nové medicínske centrum "ONKOCET" - Centrum sofistikovanej diagnostiky a liečby onkologických pacientov. Táto oblasť medicíny nie je veľmi populárna a slová ako nádor, rakovina, tumor či karcinóm vzbudzujú u každého z nás silný rešpekt, ba u mnohých aj psychický strach či traumu. Kto počuje slová "máte nádor", zrazu precitne do inej reality, kde biologické hodiny už majú približne stanovený čas. Začne si klásť tisíce otázok: prečo ja, čo som zle robil, čo sa dá urobiť, dalo sa tomu predísť, čo môžem ešte urobiť čo mi poskytne naše zdravotníctvo, pomôže mi, dá sa nad tým vyhrať a ako sa dá s tým bojovať.. atď. Množstvo otázok bez jasnej odpovede. Strašná na tom je však samotná skutočnosť, že každý rok si tieto otázky položí približne 25 000 občanov Slovenska a na druhý rok znovu 25 000 občanov. Naša spoločnosť sa preto rozhodla umožniť občanom vybrať si aj z iných služieb a možností ako ponúka štátne zariadenie, v oblasti diagnostiky, prevencie a liečby nádorových ochorení. Nebol to zámer od samotného počiatku existencie našej spoločnosti, ale vyústením z dôsledkov existujúceho marazmu poskytovania zdravotnej staroslivosti v našom štáte pre onkologických pacientov. Na svete je neskutočné množstvo preparátov (liekov a biologicky aktívnych prídavkov) a prístrojov, o ktorých sa nám na Slovensku ani nesníva. Každý preparát, každá nová metóda či už diagnostická alebo liečebná, je účinnejšia pri jednom, alebo druhom type nádoru, niekedy je to ich kombinácia, ale bez možnosti ich vyskúšania, je to len sen.

"Všetko sa dá, ak človek chce" to je pravda - nie je však postačujúca, nakoľko aj tu platí skutočnosť, že "pomôž si človeče, pomôže Ti aj Boh". Túto pomocnú ruku Vám chceme podať aj my

na www.onkocet.sk
je tam aj novy pristroj damian, vola sa radiometer , je neskodny a nie je to mamograf, ale nahradza ho a vysetruje aj ine organy. za vysetrenie bez odporucania lekara sa vraj plati. to som nasla nahodou v casaku, tak som pozrela v rychliku a posuvam dalej. pozri ak chces

misko

Otazka na teba. Preco bakteria v hrubo creve pomaha ale ina zase v hrdle,v krcku maternice skodi? Aj tie stvoril BOH. Ci nie?

misko

Tak pekne si ma oslovil az ti musim odpisat DAMIANKO, ak chces zvysit u kravicki dojivost musis ju donutit pit viac vody a vies si vôbec predstavit ako ma kravicka namiesto vemienka 60L sud lebo tolko by to bolo denne a k tomu este mliecne bunky tak to chodi pekne nasiroko.

RNG

agina, do predajni su uz aj riadne pozemne linky, najdes ich, ked kliknes na reklamu.
Tie mobily su dost nespolahlive vseobecne. Ja osobne ich v bussinesse nepouzivam.

damian

Pozri sa na temu PRAVDA O LEUKEMII, tam pisem trochu o tom, ake mam ja skusenosti s rakovinou a spojitosti s mliekom.

damian

Misko, ci to nebola priroda (alebo podla mna - Boh), ktora dala steniatku zuby, aby ju sucka odmietla a tak ukoncila kojenecku dobu???