Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Kto by potreboval cislo na konatelku Katarinu Machu do Lucenca, tu su:
0903 690 496 a 0905 931 571
Sorry RNG.
RNG, v linkach Kampane na www.zdravie.sro.sk som dal kontakt na Teba... :-)
kosa, ja sa nevzdam len tak lahko, hoci niektore problemy su mi podozrive, kedze ini ich nemaju tolko.
Ale "trpezlivost prinasa ruze", ako hovoria susedia Slovenska, rakusania.
V mojom pripade sa uspokojim, ked ten moj"podnik" nebude stratovy, lebo moja trpezlivost a penazenka mi uz davno signalizuju, ze by som to nemal uz tak dlho nasilu tlacit.
Nakoniec, nenarodil som sa ako martyr, ja som len obycajny inzinier...
ciro, lenze ta pravda, ak je, vyjde najavo o desiatky az stovky rokov! a kolko zivotov za ten cas vyhasne??? mozno tu "pravdu" ak je,pustia von az ked budeme umierat na daco ine-napr. i na to co napisala ccc
damian, zmizli nejake stranky ci temy? co vymazali a preco? to nestacilo zmenit nazov? teraz co s tymi vsetkymi informaciami, co ak zrusia i tuto temu, ved je tu plno cennych rad od roznych prispievatelov! to je ale divne
RNG,
vobec sa nebudem cudovat ak sa ukaze ze vase aktivity na SK su uz od zaciatku sabotovane.Kedze sabotuju aj DR JURKOVICA a to uz peknych par rokov, tak musi byt evidentne ze tato SLOVAKOFAFIA (od slova slovakofarma) si chrani trh ZUBAMI NECHTAMI....a tento nas maly trzostek uz bol DAAAAAAAVNO PODELENYYYYY. (tie dlzne...)
(vid nefunkcny telefon, email, zatvorene na dverach atd atd....a ADMIN mi napise ze ak by Sloboda Slova fungovala podla mojich predstav tak je ANARCHIJA...hehe- akoby ta ANARCHIJA uz neeksistovala vo forme NELIECENIA CHORYCH NA VYLIECITELNE OCHORENIE (rakovinu) VRAZDY, VOJNY, DETSKU PRACU ATD ATD.....
Napisal som.
Samozrejme. Na strankach tohoto fora su na boku a na spodu reklamy Google na moje doplnkove obchody, ked moj konatel a predavacky vam mozu dat dalsie informacie o tovare.
Napisem Vam aj osobne na Vas E-mail