Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

priamo z miesta cinu,
su len dva druhy reakciji- reakcije lekarov neustale postihnutym opakujuce slova: RAKOVINA-SMRT
a reakcije pacientov, nereagujucich uz na nic len chaoticky a bezradne ocakajucich nezmyselnu smrt....

priamo z miesta činu

ppppp-toto nie je o odvahe,ale aj o poznaní vecí,ktoré dokáže pochopiť len ten,kto tým prešiel,videl to a vie ako sa to robí.Reakcie sú mi známe,túto tému sledujem:-).

kosa

ppppp,
inac tvoj omyl spociva v tom ze povazujes BIIIIIIG PHAAAARMA za klasicku
medicinu.
Klasicka medicina nepouzivala a nepouziva INVAZNE METODY....

Sucasna INVAZNA MEDICINA sa da skor nazvat ALTERNATIVNA ku KLASICKEJ rozumej NEINVAZNEJ.

Inac, kazdy uvazujuci clovek neodmietne MOZNOSTI tejto alternativnej mediciny.
Takze bud sebakriticky a nevymyslaj tunak co sa neda vymysliet, len prekrucic....

damian

Mozno tento pribeh zatial nie je celkom presny (aj preto su zatial utajene mena a nie je zverejnena nemocnica), ale ma velmi daleko od vykonstruovaneho. 95% popisanych veci su hole fakty, ostatok mozno nepresnosti, ktore upresnime a neskor medializujeme v inych mediach a taktiez pravne.

RNG

ppppp, ja nie som vobec nahnevany na klasicku medicinu alebo lekarov, moje informacie su len od lekarov, ale zameranych na prirodne a novsie metody neatraktivne financne zdravotnemu priemyslu.
Odomna sa utokov na lekarov nedockas, leda ak na system, ktory ich nuti postupovat casto proti zaujmu pacientov.
Zialbohu, situacia je taka, ze mnohi lekari by si sami nevzali lieky, ktore predpisuju svojim pacientom....

ciro

Mily ppppp,
nikto do nikoho stipat sa nechysta. Len mi pripada smiesne, ako niekto bez znalosti daneho konkretneho pripadu vseobecne konstatuje, ze "takto sa to na onkologickych oddeleniach nerobi". Faktom je, ze damianov pribeh je skutocny, nie nejaka jeho uvaha alebo fejton. Ja osobne by som dokonca uviedol aj mena lekarov a nazov nemocnice kde sa to stalo. Damian sa ale rozhodol zatial tieto udaje nezverejnit. No na druhej strane dal sancu ostatnym , nech sa prihlasia a nech zverejnia vlastne pribehy. Este raz zvyraznim: konkrete pribehy, nie vseobecne konstatovania, ze "takto sa to nerobi"...Objektivnejsi pristup si uz naozaj neviem predstavit.

ppppp

priamo z miesta činu, klobúk dole pred tvojou odvahou, priprav sa že sa teraz do teba pustia ako sršne, sršeň - kosa, damian, ciro, RNG a ďalší nasršení na klasickú medicínu.
už sa neviem dočkať štípancov.

priamo z miesta činu

Po prečítaní príbehu o chlapcovi s leukémiou musím nesúhlasiť s niektorými vyjadreniami.Neviem kto tento príbeh vykonštruloval ale verím tomu,že každý kto vidí do problematiky onkologických ochorení,do starostlivosti o pacienta v nemocničnom prostredí,kto vie prečo sa pacientovi zavádza nasogastrická sonda a kto ju bežne zavádza...ten kto o tom vie z vlastnej praxe sa musí za hlavu chytať pri čítaní takých bludov.Je hlúposť,aby personál(lekár,sestra) zakázali príbuznému podávanie tekutín a nie to ešte vody!!!Ďalšia dôležitá vec je tá,že pacient hospitalizovaný na oddelení OAIM (kedysi ARO) má presné záznamy o príjme a výdaji tekutín!!!V tomto vašom príbehu je na zamyslenie aj tá skutočnosť,že neuvádzate,žiadne výsledky o ktorých píšete,neuvádzate dôkazy..všetko sú to len "ktosi komusi povedal"..Jednoznačne konštatujem,že celý príbeh je umelo nadsadený,zveličený aby spôsobil strach a zdesenie z medicíny!Aby vyvolal averziu voči liečbe onkologických pacientov.A pritom je skutočne velmi vela pacientov po liečbe nádorového ochorenia prostriedkami,ktoré vy zavrhujete,úspešne vyliečených.Netvrdím ,že chemoterapia je to najlepšie riešenie v liečbe rakoviny,ale zároveň vás prosím-neberte luďom šance vyskúšať akúkolvek liečbu za záchranu života spôsobom znenávidieť celý medicínsky systém.