Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Neuraz sa "mliekar" misko, ale, AKE GENIALNE VECI SI V TOM CLANKU CAKAL??? Cakal si medicinsku "genialitu", ci skor propagandu, kde sa pouzivaju zargony, ktorym bezny clovek nerozumie a nema ponatia, o co ide? Ci co si cakal? Ako hovori mudry Bukovsky, mozno, keby tie kravy vedeli rozpravat, mozno by Ti same povedali, kolko mlieka produkuju a co vsetko do nichh tlacia, aby tolko produkovali. Ked nahodou mas auto, ocakavas od neho maximalny vykon, ci nie??? Tak isto aj mliekari, ocakavaju od krav maximalny vykon. Na ukor zdravia ludi.
servus misko,
dik za vysvetko.
cau kosa, nak napr. preco sucka odstavi steniatka od mliecka, lebo im narastu zubky a to sucku boli a 22000l mlieka rocne to musi byt krava z guinesovej knihy rekordov a podalsie co je jednoduchsie raz podojit kravicku alebo sto misi (pse mlieko som mimochodom ochutnal)
misko,
konkretizuj tje blbosti.
vdaka.
Hm, to je zlé. Ani ja.
s rakovinou som si uz ruku podal a neprajem nikomu
Takže je pravda, že všetko funguje jednoduchšie ako sa zdá? Že podstata podstaty je v podstate.... atď. ?? Lebo ak áno, tak v tom prípade nič neexistuje absolútne a čokoľvek sa povie, tak to sa v ďalšom okamihu nedá aplikovať, lebo. Inak mal už niekto z vás leukémiu? Aspoň chvíľu? Nie, toto nie je pokus o čierny humor. Ale, lekár lieč sám seba, to sa sem hodí viac. No a delenie ľudí na lekárov a pacientov, to ja nerobím.
tvrdit take nezmysli lebo v samotnom clanku pravda o mlieku je vela blbosti a to som cakal genialne veci(staci citat pozorne)
Iba teraz sa zapajam do diskusie, ale ak vas Damian bude zivit hlupostami nedopadnete dobre, lebo kazdy organyzmus je jedinecny a inak sa sprava takze nap. niekomu môze byt z mlieka zle ale inemu pomaha tak neviem ako môzu na jeho stranke
Damian super, myslim, ta tvoja web stranka.Linky rozposlem vsetkym, co ma poznaju. Aj nepoznaju.