Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Graviolovy caj som si ochucoval stavou z ciernych ribezli(silne antioxidanty), lebo inac to chuti ako zem.
A zabudol som spomenut enzymi na prazdny zaludok.
Graviola, kopcom polievkova lyzica zavarit do 1/2 litra vody, povarit 5 minut odstat 20 minut, najlepsie je vypit cele, lebo nejake latky sa poriadne nevyvaria, ale ja som si to zlieval(filtrovanie cez papier zadrzi tukorozpustne zlozky, preto sa neodporuca).
Tekute zeolity sa najlepsie beru na prazdny zaludok,hodinu pred jedlom, aby mali casu sa absorbovat v plnej sile do krvneho obehu.
Co tak beta glukany, lanovy olej, selen, samento, elagicka kyselina a silne antioxidanty a ine bezne protirakovinne?
To vsetko sa da kombinovat pre zvysenie ucinku.
....ako reaguju oponenti potvrdeneho vedecky odborneho faktu ze rakovina SA DA USPESNE VYLIECIT NA 100%?....
nuz vsetkymi moznymi sposobmi, okrem sposobu VEDECKEHO teda ODBORNEHO.
andie a ccc asi z toho porazi...
tolkoto metody na vyleceni rakoviny...
hm..kolko rokov nas klamali...
teraz nemyslim na andi and ccc...
Dalsie zhrnutie metod na liecenie rakoviny bez skodlivych chemikalii.
www.cancerfightingstrategies.com
v dnesnom vydani novin METRO bol clanok v kotrom sa uvadza ze jedenie menej bravcoviny je tiez sposob ako znizit riziko ochorenia na rakovinu.