Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

pre ALTI:
BANAL od slova BANNUM.
Jazyk slovensky nema pojem pre slovo BANALNY a z toho dovodu ani ho spravne nemoze vysvetlit.(preto ho aj ty a nemalo inych nespravne chapes,z toho vznikajuce nedorozumenia,potiazne kritika na KOSA,cic).

damian

Aloe, posli mi emailom meno predajne a ak tam bude podla mojho ocakavania, uvediem do na nasej stranke kampane. A ak je predajna velmi dobra, navrhnem Ti, aby predajna pouzila aj logo kampane... damiansk@hotmail.co.uk

aloe

Nečítala som síce ten príbeh, ale mám pacienov,ktorí majú rakovinu,brai alebo berú chemoterapiu ,ale prírodné produkty /nie z lekárne/ im veľmi pomáhajú, lepšie ju znášajú, ba dokonca aj markery saúplne znížili, čo je výborný výsledok.Záleží od štádia, ale keďže celý svet je prechemizovaný,doporučujem robiť prevnciu prírod. produktami, urobiť 2-3krát za rok - aj keď nám nič nie je detoxikáciu organizmu, uparviť stravu, variť a pripravovať stravu v takých jedinečných riadoch ZEPTER, diostatok pohybu.NENECHÁVAJTE PREVENCIU SVOJHO ZDRAVIA BEZ POVŠIMNUTIA! Ak chcete, môj meil: duratnakatka@zoznam.sk

damian

No, rakovina sa najviac podoba tomu VSEDNY. Ak nie teraz, tak iste sa k tomu zavratnou rychlostou blizime. Inac, viete preco ceny chemoterapii sa astronomicky zvysuju? Lebo astronomicky stupa DOPYT, lebo rakovina je coraz vsednejsou - banalnejsou, presne tak, ako pise KOSA.

alti

Pre Kosu - ako je uvedene v jazyku slovenskom slovo BANALNY :
Cit. S.Saling a kol: Velky slovnik cudzich slov, str.147, BANALNY - vsedny, otrepany, bezvyznamny. A v hovorovom i pisomnom kontakte sa v takomto zmysle v jaz. slovenskom pouziva. Napokon, aj v anglictine ma viac vyznamov, aj v zmysle jazyka slovenskeho, vid. M.H. Manser: Chambers Englisch Thesaurus - over 15 000 headwords and 350 000 Synonyms

Alternativa

Joj, Kosa, pre mnohych, ktori trpia rakovinou, citat o BANALNOM ochoreni...prilis tvrde, az nevhodne aj pre mna. Nech sa na liecbu vyuzije akykolvek pristup pripadne kombinacia, hodnotit to ako BANALNE...sme vo fore, takze aj ja uz neviem kolky raz sa ohradzujem proti vyrazu BANALNY pri rakovine. Prijemny vecer

kosa

clanok na strance -odkaz odstránený-
vystihol realitu toho co sa dnes na SK deje v pripadoch nic netusiacich a trpiacich na BANALNE ochorenie zvane rakovina.