Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silviia,
aj B17 je KYANO.....
kosa, takze ako je to s vit B12 je ochranny pri rakovinach, kedze je KYANO... ci prave naopak, lebo ja tak viem ze vtedy sa mu treba vyhnut.
RNG, prosim ta pekne, viez mi k tomu nieco povedat?
silviia,
jedna sa tu o vedome ZAVADZANIE.
aj RNG potvrdil ze v onych davkach je malo toho dobreho takze ludia platia za nieco co nie je ucine.
Ano, onkologovia tvrdia na SK rozne veci.
Toto vsetko ale treba zmenit.
Ak to bude dalej pokracovat-NEZMENA, tak pocet obeti ONKOPRIEMYSLU sa bude neustale zvysovat.
Klinicka ucinnost zavisi od davky aktivnej latky. V tomto pripade je v polgramovej kapsli oleja dost malo amygdalinu=B-17, takze by ich clovek na ucinnost musel brat 20-30....
RNG, ja som si nevsimla vobec nejake mg vit. B17, len ze ta kapsula obsahuje olej z jadier marhul a mandli a psenicnych klickov a ty si spominal kdesi ze olej nie je az tak dobry, lebo tusim B17 je voderozpustny ci tak nejak?? nepamatam presne
kosa, aj tak tomu nerozumiem ze co KYANO - B12, ako preco ze to tam neuviedli a kto? je to dolezite? v akom zmysle je kyano k rakovine-tedada tejto teme o B17. je aj B12 tu nejak uzitocny? ja viem tak ze pacienti s nadorovym ochorenim by sa braniu B12 mali vyhnut vo vyssich davkach v tych multivit.pripravkoch roznych-tak vravia onkologovia u nas...
Ten madarsky olej z marhulovych jadierok specifikuje dost malo vitaminu B-17, pokial si pamatam to bolo 30 mg
Davkovanie amygdalinu(vytazok z horkych mandli) je 500 mg.
silviia,
nenapisali nazov tohoto vitaminu.
nazov B12 je kyanokobalamin.
Niekto tam umyselne nedodal cast kyano.
Je evidentne ze tie informacije nie su presne, dokonca zavadzajuce.
kosa, a o aku neuplnu info islo?ohladom vit. B12-v prospech ci neprospech?
silviia,
ZDRAVIE.SK uviedlo neuplnu informaciju ohladom vitaminu B12.
to ze obmedzuju Slobodu Slova sa este da pochopit, ale uvadzanie neuplych info nie je pripusne.