Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
RNG, prosim ta, nasla som na stranke bionet.hu - rencanon-vit.B17, ale nic nepisu blizsie o zlozeni, len viem ze je to kapsla ktora obsahuje teda pozostava z oleja marhulovych a mandlovych jadier a psenicnych klickov-je to taka hustejsia zlta olejova forma. to je cele zlozenie co uvadzaju. kdesi si tusim ty raz pisal, nie som si ista, ze olej z jadierok marhul vit. B17 neobsahuje? alebo aspon nie ucinny, lebo je tusim vodorozpustny? ci tak nejak?je to tak? dakujem
kosa, hmmmmmm, vrala vdaka, ze si za vycerpavajucu odpoved a ze si tak konkretny. to ti je zatazko mi odpovedat blizzsie?k B12
vitamin B12 ma velmi dolezitu suvislost k tejto teme.
kosa a co je s tym vit B12? v akej suvislosti k tejto teme?
VITAMIN B12 - KYANOKOBALAMIN (cyanocobalamin).
v zozname na tejto stranke je uvedeny nepresne nazov tohoto vitaminu.
GENETICKA MODIFIKACIJA=GENETICKA MANIPULACIJA = zdravotne problemy.
ale aby cloveci uprdili pardon uprednosnili ZDRAVE pred PROFITOM A ZABIJANIM....na to musia mat CHARAKTER...
silviia :)
skutocne neviem.
preto by sme mali radsej sa snazit zistit ci to ci ono je pravda, predtym
nez vyhlasime ze ALLAH stvoril svet, a teraz odisiel na slnko sa slnit....
ci podobne nezmysly...ako napriklad ze rakovina je NEVYLIECITELNA....
casom sa moje tvrdenie ( ze rakovina JE LIECITELNA) bude zdat skutocne banalitov
a ludia, a v to dufam, nebudu choriet na to....mozno ze na tejto planete bude raz CISTA VODA CISTY VZDUCH ZDRAVE POTRAVINY ...
kosa :)))))))))))) ale chod!
dinosauri z marsu? :)))))
dufam ze srandujes... a kto stvoril mars? ak by aj, a kto stvoril priseri na marse?
mne len napadlo, ze naco vobec boli dinosauri, ci to malo nejaky zmysel ...
ale to su asi blbe otazky
DAMIAN,
teraz si dobehol ty mna! 1:1!
GRATULACIJA!