Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Na stranke www.zdravie.sro.sk sme zverejnili Patrikovu prepustaciu lekarsku spravu spolu s potesujucimi vysledkami krvi po 3 tyzdnovej metabolickej liecbe a odmietnuti chemoterapie.

valery

pre RNG: tie vyzivove doplnky co ponukas si mozem kupit len priamo v obchode? alebo sa daju objednat? ked ano, odpis please na moj mail, aby sa to nechapalo ako reklama.

silviia

RNG, dakujem za vysvetlenie, ale jedno teda nechapem, preco na onkologii neodporucaju vysie davky vit B12 v tabletach pre onkopacientov?ze im uskodi. urcite to ale nehovoria ze by chceli zamerne skodit,to viem urcite, skor su presvedceny,ze im chcu pomoct aby si vit.B12 neublizili,len neviem preco

idka

RNG dakujem ti ale nechcem zverejnovat adresu pre kazdy pripad, ale mozme si pisat aj takto ked budem nieco chciet vediet tak vzdy budem na tejto stranke.Dakujem a pekny den ti prajem

idka

RNG ja bohuzial mam crohnovu chorobu preto sa ta to pytam lebo doktor mi chce dat ENTOCORT ale ja by som sa radsej liecila niecim prirodnim nez tabletkami nevies mi poradit co by som mala jest alebo si kupit? Dakujem