Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
kosa:-)) ty si ešte nevidel lekára inej rasy?
ZDS dobre hovori,
nacim sa starat o zdravie, anecakat na niekoho ze sa nam o zdravie postaraju.
Ak sa postaraju tak len o obsah penazenky,cic.
najhorse na tom je ze tymi lekarami neni su CINANA ci INDOVIA(hindusi-po naosm cigani), tymi lekarami co nas systematicky zabijaju su....BIELI.
tula,
inac poznam pripad pani, kotrej bolo v jej 60 roku povedane ze ma len rok na to aby zila. Tiez jej nukali CHOR (chemosku,cic).
Odmietla.
Jej odbornym poradcom sa stal isty znamy antirakovinovy odbornik.
Vdaka nemu nielenze prezila vlasnu smrt A POTVRDILA (kotrykrat uz) neochotu sucasnej ONKOMAFIE vyliecit rakovinu, ale sa dozila a videla svoje vnuca.
Pripad sa konci smrtou tej pani pred dvoma rokmi ( vo veku 73rokov..namiesto 63....).
tula,
znamena to ze lekari v pripade Patrika.....KLAMALI?....(teraz len je otazka ci umyselne alebo z vypocitavosti...)
Precitajte si novy clanok DIEVCATA UMRELI AKO POKUSNE KRALIKY na www.zdravie.sro.sk
tula, metabolicka medicina je jeden z mala systemovych pristupov k navrate zdravia cloveka.
nik nemoze byt mudrejsi, ako priroda, ani veda, ktora skuma javy na subatomarnej urovni aj pri rakovine.
az tak detailne, ze jej unika systemovy pohlad.
metabolicka medina, ale aj napr. humanna vyziva su pristupy, ako maximalnej miere ozdravit telo podla prirodnych zakonitosti.
chemia v v liekoch je nesystmovy pristup, ktory ma diskutabilne vysledky a este disktutabilnjesiu perspektivu.
recidiva v rakovine ma dva aspkety - malokedy sa podari rakovinove bunky odstranit bezozbytku, 2. neodstranuju sa priciny jej vzniku, najma nespravna vyziva.
Damian takich pacientov ako je Patrik je tak malo, ze on je mozno jeden z tisic pacientov co nepotreboval chemoterapiu, ale to neplati na kazdeho su ludia, ktori sa vyliecili aj po chemoterapii a su ludia, ktorim uz nepomôze ani svätena voda takze nebud si taký istý tou tvojou speciálnou liečebnou metodou.Ahoj Bádateľ.