Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
DAMIAN,
vdaka.
To treba zobrat zname Slotovo velke klativo a mlatit ich po hlavach...uz nijako jemnejsie sa to povedat neda, fakt, lebo normalneho zdraveho cloveka by nenapadlo volat chlapcovi domov a vedome ho zastrasovanim manipulovat, len aby sa poddal chemoterapii, na ktorej ONI vyvoleny zhrabnu korunky...
KOSA, uz ked kosis o tom psychologickom deptani, taj ja mam "lepsiu" a cerstvu pikosku... Patrikova (toho s byvalou leukemiou) takzvana psychologicka mu minule prekvapujuco zavolala az domov a nnamiesto toho, aby psychologizovala o tom, ako sa vyhybat stresu, pesimizmu, hnevu, nenavisti, mu pocas 15 minut pripominala, ze ake zibvotne nebezpecne je jeho rozhodnutie nepodstupit chemoterapiu a ako ho to moze stat zivot.......Neveril som vlastnym usiam, ked mi Patrik zavolal a pozaloval sa mi o tom!
RNG,
ciastocne mate pravdu ciastocne sa mylite.
to prave ti niektori v bielych plastoch CHCU OD NAS aby sme ich uctievali ak nie BOHOV tak aspon ako POLOBOHOV plus VSIMNE....
myslim ze na tomto fore UZ SU ludia, kotrym je jasne, ze dobry lekar ma si uzivat taku istu uctu ako dobry ucitel, dobry sofer, dobry instalater ci dobry programator, ci dobry herec ( Jozko KRONER, Vladimir MENSIK, Fero DIBARBORA, Jiri SOVAK, Luis DE FUNES)...
Inac za totality aby niekto skoncil medicinu tak musel 6 rokov urobit ZAKLADNY VYCVIK....
Tych 6 rokov SPOLOCNOST donho investovala-musela ho 6 rokov krmit satit, ubytovavat, dopravovat do skoly, zabezpecit vyukove priestory, zabezpecit studijny material, atd atd atd.
inac bola taka hlaska ze za vsimne tak sa dalo zacat studovat medicinu na J.P.SAFARIKA..stalo to vraj 10,000.- Kcs.
Mate niekto nejake info na toto?
CIRO,
zmyslom rezimu medzi 1945-1989 rokmi bolo maksimalne POTLACIT akekolvek tvorive myslenie, zrobotizovanje spolocnosti.
TI TAM NAHORE ale su v principe ti isti, im je mnoho dovolene, a ako dodal DAMIAN, uz skoro otvorene sa vysmievaju nam ich deti( niektore v bielych plastoch)..rovno do ksichtu....
lekar ma v prvom rade si uvedomit ci choremu-trpiacemu SKUTOCNE POMOZE.
urcite je nam a aj uz vetsiemu a vetsiemu poctu ludi jasne ze medicinu by sme mali nazvat skor samaninov.
Inac tiez mam spoluziaka lekara, ten sa dostal na medicinu vdaka svojej tetke.
Ten kamarat-lekar ma ale tolko charakteru ze povie otvorene co VIE a co NEVIE operovat-a v takych pripadoch jednoducho poprosi o odborne vysetrenie a nasledne osetrenie u ...odbornika.
a taki lekari sa cenia.
Kedysik institut konzilia bola celkom prirodzena a zmysluplna vec.
Dnes zial rozhoduje chamtivost a upadok clovecenstva....
Chlapci, jedno chcete od lekarov, aby boli vynimocni ludia, a to zialbohu nie su.
Ani moralne, ani urovnou vedomosti a extra zaujmom o svoje pole nie su odlisni od ostatnych profesii.
Ked ti automonter nenastavi dobre kolesa, auto taha na bok, zanesies mu to spKat opravit.
Ked ti nenastavi spravne motor, tak ti skape a musis sa dat odtiahnut.
Zialbohu obdoba skapania motora u lekara je zlyhanie srdca a za tym casto nenasleduje nic ine, nez truhla.
My by sme ich radi postavili na piedestal, oni by to velmi radi prijali, niektori si to dokonca chcu vynutit, ale su to len ludia ako ten opravar...
Aj ked ludske telo je podstatne zlozitejsie a ich vedomosti su 2-3 krat take kvantitativne, ako opravara, ich odbornost a zodpovednost je len obycajneho cloveka.
z mojej triedy na gymnaziu niekolko spoluziakov islo a aj sa dostalo uspesne na medicinu. Jednalo sa ale takmer vylucne o ludi, u ktorych absentovalo logicke, samostatne a tvorive myslenie. Nie zeby boli hlupi, to zas povedat nemozem, skor to boli typy ludi, ktori sa vedeli veci nabiflovat a pri skusani odvertlikovat bez toho, aby tomu rozumeli alebo aby chapali suvislosti. Dnes su z nich lekari. Na pivo by som s nimi sice isiel, ale ako pacient by som sa im pre istotu radsej zdaleka vyhybal. Cest vynimkam tym lekarom, ktori su hlavne z intelektovej ale aj ludskej stranky ini, no predpokladam, ze vacsina z nich su bohuzial taki, ako moji byvali spoluziaci...
DAMIAN, nasa rodina vie dobre ako sa chovali ti v bielych plastoch(CEST VYNIMKAM)....namiesto povzbudzovania ju psychycki znicili predtym ako ju znicili fyzicky.
je vela lekarov na SK kotri skutocne pokoncili fakultu mediciny ak nie za parozie ci kolbaasu, tak urcite ne z dovodu matia vynikajucich vedomosti z mediciny.
a prave tito si uvedomuju velmi dobre svoju poziciju a znazia sa zachovat ....
STATUS QUO.....