Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ludo

Rakovina je svinstvo. Organizmus ak je zdravy, tak sa sam dokaze ubranit drvivej väcsine bakterialnych utokov. Rakovinotvorne bunky mame od narodenia v sebe a nie je ich malo. Akurat len zdravy organizmus dokaze v pohode eliminovat ich rast a vyvoj a mnozenie, inymi slovami ich ma organizmus pod kontrolou.
Ludsky organizmus je urcite najdokonalejsie stvorenie. Nic dokonalejsie neexistuje. A tento dokonaly celok sa dokaze dokonale branit ak je zdravy.
Neliecim rakovinu, ale liecim cloveka. Liecim cele telo a nasledne sa kazdy sam dokaze zbavit mnohych nevyliecitelnych chorob, stresov, plesni, migren, psoriazy...
Chemoterapia je napriklad jeden velky bordel ktory zabija vsetko v organizme, nie len nador. A nador neznamena vzdy istu smrt. Nador je varovanim organizmu ze nieco nie je v poriadku. A nasledne v mnohých prípadoch stači len niekolko zmien v sposobe zivota a ona odide, pripadne sa zastavi... Vsetko zalezi len na pacientovi, pokial mu chemicky priemysel navzal vôlu byt zdravym...

RNG

Este raz, zakon nezakazuje liecenie, zakon zakazuje len robit reklamu, ze vies vyliecit rakovinu. A je to len v jednom ci dvoch statoch, to by som sa musel hrabat v jednotlivych zakonnikoch(50 statov!) tyzdne, aby som to nasiel.

RNG

Neviem, asi to nie je federalny zakon a pravdepodobne znie, ze je zakaz tvrdit, ze vies vyliecit rakovinu.
Ale aj tak je to nieco absurdne.