Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

ONO, ludkovia na tomto fore NEVEDIA, ze omnoho horsie veci, ako penazny zisk, stoja za onkologiou...ovela, ovela horsie veci...

damian

Ciro, prave dnes som znovu tu vypovad cita. A zaujimal som sa aj o povod tej takzvanej znalkyne. Je toho isteho povodu (ci podvodu) ako ten rakovinar Zimmerman, ktory stoji za celou tou propagandou voci Dr Jurkovicovi... iste vies, aky povod mam na mysli... Shalom!

ciro

damian,
pokial viem, tak Patrik mal nedavno svoje 18 narodeniny. Odkaz mu, ze mu blahozelam nielen k nim, ale zaroven aj k dosiahnutiu plnoletosti a tym padom schpnosti drzat svoj osud pevne vo svojich rukach. Tym som narazal na nedavne vyhrazky jeho onkologov voci rodicom, ze k chemoterapii ho mozu teoreticky aj donutit sudom. Teraz uz nemozu, to nech ma na pamati! V podstate je to jeho take male stastie v celej tejto situacii. Ak by mal o rok-dva menej, urcite by to ti jeho onklogovia len tak lahko nevzdali. Inac co sa tyka tej psychologicky, tak mi to velmi napadne pripomia tu sudnu znalkynu z oboru onkologie, ktora bola svedcit proti Dr. Jurkovicovi. Ta sa tiez vyjadrovala v tom zmysle, ze pocas svojej vyse 20 rocnej praxe sa stretla s vela ludmi odmietajucimi chemoterapiu alebo ozarovanie, no nakoniec sa vsetci dali "presvedcit". Rozumej tomu aj inac "podlahli psychickemu vydieraniu a natlaku". Podrobnosti su o tom popisane na stranke www.jurkovic.sk v clanku o priebehu sudneho procesu, konkretne v kopii Jurkovicovej obhajoby. Naozaj by ma zaujimalo, za aku ligu kope ta psychologicka...a nedivil by som sa, ze je priamo napojena a platena dannym onkologickym ustavom, kde bol Patrik hospitalizovany. Je to naozaj nechutne, coho je tato onko-mafia vsetkeho schopna...

kosa

aj male dieta vidi ze NIE pan boh ale FARAR eventualne PIP pozehnava tie kosiky, potiazne tu sunku vajca kolbasu slaninku ..:) treba sa smiat hlavne tomu ze kedisik neboli arance (poma) a aj tieto sa dnes pozehnavaju ci vysvecuju svetenov vodov...na tom sa smejeme.
CASY SY MJENI...

damian

Mna dnes napadla jedna vec. Ze, ked Pan Boh na Velku Noc ma pozehnat tie pokrmy v tych kosikoch, co tam ludia nosia, urcite musi mat zaviazane oci aj nos aby nevidel a necitil, co pozehnava... #

RNG

Ja to zialbohu vidim rovnako, ako ked ti autoopravar povie, ze by bolo dobre vymenit filter alebo sviecky, hoci filter je velmi malo zaspineny a sviecky nie su opalene.
Problem je, ze tam prijdes o par korun, kdezto z lekarom ta to moze stat zivot.
Ale ako vidite, pristup je rovnaky, zarobit extra na ukor dezinformovaneho zakaznika.
Ja som uz davno dal lekarov dole z piedestalu, poznam ich osobne privela, mozno pre to som na nich miernejsi, ako vy.
A doverujem im menej, nez autoopravarovi, ten totiz v priemere vie o aute viac, ako lekar o procesoch v tele.
A cest vynimkam, vacsine sa (profesionalne) vyhybam a nove poznatky tej aktivnej(alternativnej niekedy) malej mensiny podporujem a rozsirujem, pokial mozem.