Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ahojte, citala som vasu diskusiu...ale je prilis dlha (tusim 247 stran :)) Neviem presne kto z vas sa cim zaobera ale uputalo ma ako ste hovorili o inych moznych liecbach onkologickyh ochoreni a tiez o prevencii. Nie som clovek ktory bezi hned k lekarovi, ked ho nieco pobolieva. Uprednostnujem rady nasich starych materi a homeopatika. Ale uz 2 mesiace riesim, dufam, ze nie vazny problem... zacalo sa to mierne zvysenou teplotou (37 -37,5), ktoru mam az doteraz. Sla som s tym za obvodnou lekarkou, ktora mi ako zvycajne predpisala 5 dnovy Suprax bez toho aby pockala na vysledky krvnych testov. Okrem zvysenej teploty sa mi v oblasti uzlin na krku vyhodili male hrudky na oboch stranach a tiez ma trapi zaludok, ktory ma najma rano priserne pali (na to mi mila p. doktorka dala dalsie lieky-Helicid). Po dvoch tyzdnoch cakania na vysledky som sa dozvedela ze vsetko je v uplnom poriadku.Teploty vraj prejdu, len mam pit vela tekutin a otuzovat (s tymto som naozaj nemala nikdy problem -stravujem sa zdravo) a ten zaludok je vraj zo stresu. Kedze som sa s touto odpovedou neuspokojila objednala som sa este pre istotu na gastroenterologiu na vysetrenie konkr. dychovy test na helicobactera (bol negativny). Je to uz vsak 11 dni co mi vynechal aj MC (tehotensky test negat.) a naviac som objavila v mojej stolici biely hlien a naposledy aj krv. Nebola som este na ziadnom vysetreni, pretoze mam strach a vobec neverim lekarom (prepacte ak sa niekoho z vas dotknem).Mam naozaj zle skusenosti z minulosti kedy mi operaovali uplne zdravy apendix, lebo si ho zamylili s chripkou :( A aby toho nebolo malo tak uz 2 roky sa liecim na neplodnost a sme s manzelom velmi nestastni a zufali...To je naozaj v medicine zdravie cloveka na poslednom mieste? Prosim vas ak mi viete niekto z vas poradit, pomoct...mam 27 rokov a zivot pred sebou a nechcem ho travit navstevami zdravotnickych zariadeni :(( Dakujem vam za akukolvek odpoved a zelam vam vsetkym hlavne vela zdravia.
profesor Lynne Ferguson from Auckland Cancer Society said: ''It is possible to halt or sometimes reverse the cancer process''.
ti mladasi su prevazne ambiciozni a ctiziadostivi entuziati, cerstvi absolveni vysokych skol, ktori si myslia, ze ked sa na univerzite naspamat naucili 30 skript, kazde po 1000 stran (z coho aj tak vacsinu do tyzdna po skuske zabudli), tak ze uz pojedli vsetku mudrost sveta... Niektori casom vytriezveju, no bohuzial z vacsiny sa neskor stanu rozni Cimmermanovia a Kozovia...
Pankreatin sa zvacsa znici prechodom cez zaludok, preto som volil zatial Multienzyme formulu, ktora ma v porovnani zo spomenutou trochu betainu, viac amylazy(rastlinnej)trochu pepsinu a lipazy a celulazy, a ma aj viac proteazy z papaje. .Cize nie je slabsia, len komplexnejsia a zvacsa rastlinna, takze prejde cez kysly zaludok bez straty ucinnosti.
Mozem priniest aj Pancreatin Enzyme- pozri si zlozenie na www.hollandandbarrett.com (cenove prijatelne, samozrejme) a je to 1400 mg pankreatinu, ktory sa rovna 40 mg amylazy, 40 mg lipazy a 40 mg proteazy.
Na odpratavanie materialov z tela je najdolezitejsia proteaza, na odpratavanie tukov lipaza, na travenie skrobov amylaza.
si myslime ze aj CCC aj ANDIE prehodnocuju urcite pristupy a postupy...
ci k dobremu ci zlemu sa uvidi.
Tym najvacsim nepriatelom v pozadi nielen onkologie je ludska pycha a jesitnost. Vies si predstavit onkologa, ktori po 40 rokoch ordinovania chemoterapie a ozarovania by bol schopny vyhlasit "priatelia, mylil som sa, bohuzial chemoterapia a radioterapia su neucinne a viac skodia ako pomahaju. A ano, mojim priamym pricinenim zoreli stovky pacientov."? Ja osobne si to neviem predstavit. Taky clovek by bol profesionalne totalne odpisany, jeho cely predchadzajuci zivot by tym padom stratil zmysel, uplne sa rozplynul. A tak namiesto priznania a pripustenia omylu, sa takyto onkolog bude az do konca krvopotne bit za svoju pravdu. Takeho cloveka naozaj nedokaze nic primat k zmene postoja, naozaj nic - pycha, chamtivost, prilisna ctiziadost, tuzba po uznani a piedestale sa prektocit nedaju. Existuje naozaj len minimum ludi, ktori su toho schopni, mozno tak jedno promile populacie, mozno ani tolko nie...
dalsi maly krocik pre civilizaciju.
OBROVSKY KROK pre PATRIKa.