Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Jana_PO,
paky MAS. su v tvojich A LEN V TVOJICH rukach.
necakaj ze ti lekari budu skutocne chciet pomoct. oni su obetami ineho systemu, ktory ich nuti zarabat peniaze na NEVEDOMOSTI ludi.(CEST VYNIMKAM).
Moj lekar po malej prednaske ohladom nepotrebnosti vymeny klbu, len otvoril oci a cumel.
Ak idem k mojemu lekarovi tak len zablahozelat k narodeninam. Tesime sa obaja.
On ze ma vidi a nieco mu zaplatia za vizitu, ja ze nechorujem. Hovori sa tomu:
RECIPROCITA.
Dakujem vam vsetkym za odpoved. Som vam naozaj vdacna.Este k poznamke od Andie: ja nepopieram, ze mas pravdu a ani sa nesnazim liecit sama, ja len chcem predchadzat chorobam a hlavne zmiernovat priznaky v pripade ze mi uz nieco je. Co sa tyka lekarov, mam uz tretieho a nemozem povedat ze je to velka zmena...vsteci predpisuju lieky bez toho aby ma poslali na nejake vysetrenie. Doslova sama si musim od nich vynutit aby sa tym vobec zaoberali...skusala som to aj po znamosti...vsade mi povedali ze som mlada, ze to nebude nic vazne. Clovek, ktory toto nezazil to nemoze pochopit. Na vysetrenie na gastroenterologii som objednana az o 2 mesiace pretoze skorsi termin sa nedal vybavit a podobne je to so vsetkymi odbornymi ambulanciami u nas. Takze nie je to o tom, ze nechcem, ale o tom, ze nemam na to paky aby som sa dostala na spominane vysetrenia ihned. A nie som jedina kto riesi podobny casovy problem. Obcas mam pocit, ze uz nie je ziaden rozdiel medzi uradnikmi a lekarmi :(
mne je zas luto ludi, ktori sa snazia liecit bez toho, aby boli diagnostikovani. kazdy pacient ma pravo odmietnut liecbu a vrhnut sa na akukolvek alternativu. ale snazit sa liecit nieco, co ani netusite, co moze byt, je len privelke riskovanie, ze ochorenie medzitym prograduje..nechapem, ak nie ste spokojna so svojim terajsim lekarom, preco nevyhladate takeho, ktory sa vam bude venovat ?? posledna poznamka..krv v stolici je markantnym nalezom u pacienta s nespecifickymi priznakmi.
Ked je "palenie v zaludku" sprevadzane refluxom, je to vlastne nedostatok zaludocnych kyselin, mozes mat zapal pankreasu.
Na zlepsenie zaludocneho travenia je Betain HCl, ale najprv sa presvec, ci nahodou nemas vredy alebo jednoducho zacni s Betainom HCl pomaly, od jednej tabletky hned po jedle.
Protizapalovych som spomenul plno(quercitin, GLA z pupalkoveho ci borakoveho oleja, bromelain(z ananasu),dumbier, boswelicka kyselina, vitamin C...)
Janka,
zabehat si kludne ist mozes, ale pri zvysenej teplote to moc neprehanaj, 10 minut pozvolneho pomalehu klusania kludne bude postacovat. Na viac, povedal by som az neskor, ked zvysena teplota opadne. Nad 37.5 C ale radsej nebehaj, prechadzka by mala v tomto pripade stacit. Zvyseny pohyb pomaha prekrveniu a tym padom okysliceniu a odpratavaniu necistot z tela, ktore niekde usadene mozu sposobovat zapal. Ale vsetko s mierou, len tolko na kolko sa citis. Prilisna zataz by mohla telo zbytocne zatazit a odcerpat potrebnu energiu potrebnu na regenraciu.
jana_po, dolezite je zistit, co ti vlastne je
v tom by ti mohli pomoct tu:
-odkaz odstránený-
Dakujem velmi pekne ciro. Clanky si pozorne prestudujem a pokusim sa prejst na este zdravsi sposob zivota :) Ozaj este mala podotazka...velmi rada sportujem ale kvoli spominanej zvysenej teplote som obmedzila vsetky moje pohybove aktivity...urobila som spravne, alebo si mozem ist kludne vecer zabehat?
Mila Jana,
pricinou tvojich problemov moze byt vela roznych faktorov, od stravy, stresu, expozicii roznym toxickym latkam (prostredie, praca, kozmetika, jedlo, vzduch, atd.). Najcastejsie pricinou fyzickych potiazi nebyva len jeden faktor, ale kombinacia viacerych sucasne. Mohol by som teraz sa zacat zameriavat na vsetky tieto veci samostatne, no bolo by to velmi rozsiahle a dlhe. Skus najprv ist na stranku -odkaz odstránený- (respektive www.zdravie.sro.sk - je to synonymum tej istej stranky) a precitat si tam zopar clankov. Odporucal by som hlavne si precitat casti tykajuce sa stravy v tychto clankoch:
1. Efektivne a netoxicke metody boja s rakovinou (Sekcia Medicina -> Rakovina)
2. Rakovina - Prva pomoc (Medicina -> rakovina)
3. Preco sa umiera na leukemiu (Kampan za pravdu v medicine -> Pravda o leukemii)
4. Pite vodu na lacno (KPvM -> Pravda o vode, liecba vodou)
5. ale aj ine clanky
Tieto clanky sa sice zameriavaju na liecenie rakoviny, ale uplne rovnake pravidla platia aj pri inych zdravotnych problemoch. Pridrziavanie sa tam uvedenych rad moze mat pozitivny vplyv na celkovy zdravotny stav a ako pridruzeny efekt ovplyvnit a vyliecit mnoho inych potiazi. Ak po precitani tychto clankov budes mat akekolvek otazky, kludne sa ozvi na tomto fore, urcite ti kazdy z tu diskutujucich, ktory sa danej problematike venuje, rad odpovie.