Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

To iste nie, ale zopar desatroci zdraveho zivota, nie trapenia sa s liekami, by sa snad dalo dosiahnut, az budeme vediet viac ako na to.

mami

Musim sa s vami podelit o dnesny zazitok. Nasla som v knihkupectve knihu od nasich onkologov-(nepamatam si presne nazov) Nasledky chemo a radioterapie u detskych onkologickych pacientov. A poviem vym- hoci sme pred liecbou (dietata) podpisovali kopec papierov- ja tomu hovorim vlastnu smrt- a dodnes chodime na onko- kontroly k jednej spoluautorke tejto knihy, to co je tam vsetko napisane s anmi nikto konkretne nepreberal krok za krokom.
Vsetci nam povedali- spoliehajte sa na nas, nic nedavajte okrem nasej liecby. Intuitivne som vycitila, ze to tak nie je. Dnes som sa otvorene docitala v spominanej knihe, ze antioxidanty a pod. preparaty nerusia ich liecbu, ale mozu byt napomocne. Vazne.Ale preco to nepovedia vsetkym, co k nim zavitaju?

Odkaz Damianovi: Rozbor vlasov sa da robit na Slovensku cez www.biomol.pl. Aj to sme absolvovali.

RNG

Spominam, si na stary vtip, ktory mi kedisi pred rokmi povedal moj stryko:
Ked sa citin zle, idem k lekarovi. Ten ma vysetri a musim mu zaplatit. VBed potrebuje peniaze na zivobotie. Predpise mi liek, idem do farmacie, zaplatim, ved aj oni musia z niecoho
zit.
Dojdem domov a vysypem lieky do zachodu, ved aj ja chcem zit.