Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
naozaj iste nie?...
To iste nie, ale zopar desatroci zdraveho zivota, nie trapenia sa s liekami, by sa snad dalo dosiahnut, az budeme vediet viac ako na to.
RNG,
takze: moze clovek zit 4evr?
Takto dopadnu lekari, ktory sa nechcu podriadit financnym zaujmom zdravotneho priemyslu:
www.thefountainoflife.ws
Mami, to je vzacny prispevok. Videla si nasu stranku www.zdravie.sro.sk ?
Musim sa s vami podelit o dnesny zazitok. Nasla som v knihkupectve knihu od nasich onkologov-(nepamatam si presne nazov) Nasledky chemo a radioterapie u detskych onkologickych pacientov. A poviem vym- hoci sme pred liecbou (dietata) podpisovali kopec papierov- ja tomu hovorim vlastnu smrt- a dodnes chodime na onko- kontroly k jednej spoluautorke tejto knihy, to co je tam vsetko napisane s anmi nikto konkretne nepreberal krok za krokom.
Vsetci nam povedali- spoliehajte sa na nas, nic nedavajte okrem nasej liecby. Intuitivne som vycitila, ze to tak nie je. Dnes som sa otvorene docitala v spominanej knihe, ze antioxidanty a pod. preparaty nerusia ich liecbu, ale mozu byt napomocne. Vazne.Ale preco to nepovedia vsetkym, co k nim zavitaju?
Odkaz Damianovi: Rozbor vlasov sa da robit na Slovensku cez www.biomol.pl. Aj to sme absolvovali.
Prepacte za chyby, este napoly spim(casovy posun)
Spominam, si na stary vtip, ktory mi kedisi pred rokmi povedal moj stryko:
Ked sa citin zle, idem k lekarovi. Ten ma vysetri a musim mu zaplatit. VBed potrebuje peniaze na zivobotie. Predpise mi liek, idem do farmacie, zaplatim, ved aj oni musia z niecoho
zit.
Dojdem domov a vysypem lieky do zachodu, ved aj ja chcem zit.