Pravda o rakovine - VITAMIN B17

mami

Ciro, Damian, nie teraz, ale pred casom.
Tak ci tak, syn sa ma dobre, no stale sa napchavame zazrakmi prirody.

Pre povzbudenie ostatnym a k clanku o enzymovej terapii- mame kamaratku, ktorej lekari dali nulovu sancu na prezitie,no mala silnu motivaciu zit- mala este velmi male det- a cez enzymy, stavicky, zeleninu a klicky sa vyliecila- a je to uz nejakych 13rokov.

RNG

Nador sa da znicit vseliak:otravou, vyhladovanim, odkrvenim, prehriatim, vyrezanim, vypalenim,poskodenim ziarenim...
To ale nevylieci rakovinu, to len odstrani nador.
Rakovina vyplyva z nedostatocnej obranyschopnosti tela, ked sa v tele vytvara viac rakovinnych buniek, nez vie telo odstranit.
Skutocne liecenie je teda alebo znizit pocet vytvarajucich sa rakovinnych buniek(odmorenie tela, zmena stravy protirakovinne doplnky) alebo posilnit telo v schopnosti likvidovat rakovinne bunky(betaglukany, Samento, rozne protirakovinne vytazky z rastlin ...) alebo kombinacia oboch.
Samozrejme znicenie nadoru pomaha, ale pri oslabenej obrane alebo vysokom tvoreni novych rakovinnych buniek sa vytvori nador znova a trebars na uplne inom mieste.

silviia

liecebna metoda tzv. HYPERTERMIA ? Ide vraj o ucinnu liecbu rakoviny, kedy sa lokálne zvnutra nahreje nádor (ktory vraj znesie nižšiu teplotu ,ako zdravé bunky), a potom je údajne následné ožarovanie oveľa účinnejšie, dokonca že potom častokrát není nutná ani chemoterapia. Samozrejme ide tiež o dlhodobejšiu liečbu. ... co to je?

RNG

Silvia, pouziva sa vseliak, aj fajci.
Osobne si nemyslim, ze je velmi ucinna, hoci o ucinku sa neda pochybovat. Ale hlavny dovod, preco bola "medicinalne" povolena bol tlak od starych hipikov v Californii a zien z domacnosti, ktory tuto rekreacnu drogu pouzivaju a chceli ju dekriminalizovat.
V tom madarskom oleje z marhulovych jadierok je pomerne velmi malo B-17(pamatam si, ze pisali tusim 30 mg na kapsulu), takze na ucinnu davku(okolo 500 mg amygdalinu) treba tych kapsul privela. Naviac za ne chcu dost vysoke sumy.

silviia

RNG, prosim ta este , ako sa ale ta "marihuana" uziva pre tieto ucely? snad sa nefajci :)
to by asi nebolo moc vhodne z hladiska prejavov po uziti-vyfajceni, tak ako? luhuje sa ci zuje , ...?

silviia

mami, skus si pozriet stare prispevky v tejto teme a temach o rakovine, obcas sa objavila bio -to je jej alias ktorym sa tu registruje a ma aj zverejneny mail a ona ponuka B17 prave od tejto firmy co spominas

mami

Mili onko kamarati,
aj ked sa aktivne nezapajam, vasu diskusiu sledujem. (Nas pribeh som zverejnila Damianovi aj Cirovi na maili. Je nas uz viac mamiciek onko deticiek.)Chcem sa len opytat, ze sme od Vianoc nepostrehli nove vysledky Patrika na ...sro...
a hladali sme este nejaky dostupny pripravok B17, nasla som ho len na bionet.hu, len neviem ako sa da objednat a tusim ste pisali nieco o jeho ucinnosti.
Otazka pre RNG:a. da sa koloidne striebro objedant aj postou od teba? (ine veci som uz objednavala, ale tu ide o tekutinu.) b. 5HTP je dostupne- v com?
Vdaka.