Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ethel

Ahoj Damian,Patrik ma mrzi,ale vieš aké mám názory a preto nebudem tajiť,že jediným liekom je jeho vlastná viera vo vyliečenie.Ako náhle sa psychicky opustí a prestane veriť na zázračnú silu prírody...zhorší ta to ešte viac...

mami

Diky za uprimnost.
My sme presli aj chemo-, ale je fakt, ze aj moj syn uzival specialne ordinovane doplnky vyzivy podla vysledkov biochemie presne rok a specialny stravovaci rezim a ine veci sme dodrziavali podstatne dlhsie.
Su nazory, ze kto raz prekonal rakovinu, nemal by sa masa ani dotknut. Podla Breussa sa to netyka uplne leukemikov, ale je pravda, ze masove polievky sme u nas doma znizili na minimum.

Aj tak podla mojich skusenosti si myslim, ze je velky uspech uz aj to, ze sa podari stabilizovat a predlzit zivot bez bolesti ludom, ktorych poslu domov doslova zomriet. Nic nie je vsemocne a hlavne u starsich ludi je asi schopnost regeneracie znizena.
Skusat treba vsetko.
Co sa tyka priatelky, ktora sa vylizala enzymovou terapiou. zije na opacnom konci republiky, nie sme casto v kontakte, ale v podstate isla podla Breussovej kury, potom ako ona hovori "zobala zrno ako sliepky", uzivala bylinkove tinktury od bylinkara, jedla mnozsto Wobenzymu- na zaciatku 90tych rokoch to bolo snad jedine, co bolo. A stala sa vegankou a pravidelne sa hybala.Dnes zije opat v strese, napchava sa vsetkym, co pride.
A svojimi radami pomohla uz viacerym, Minule mi zasa spominala jedneho cloveka, ktory sa vyliecil uplnym postom a pitim cistej vody.
Nadej zomiera posledna.

damian

Ano, je pravda ze ALL u Patrika bola dg-ovana vo vysokom stadiu a po CHT bol na tom velmi, velmi zle. Po odmietnuti CHT bol na tom vyborne, krv bola nadherne cista. V poslednom obdobi sa to zhorsilo.

kosa

damian,
ludia si ani neuvedomuju ze mozu lekarov zalovat.
zaujimama kto poda prvy zalobu na lekarov - lekara za ublizenie na zdravi.

UVEDOMUJEME SI ZE NIE MALO LUDI IDE ZIVYCH DO NEMOCNIC A PRIVEZU ICH Z TAMADIAL MRTVYCH?

kosa

ciro,
to je to co podcenil ten chalan ( zatial na zije takze este nedoplatil) ako aj moja mama.
stabilizacija jej systemu trvala viac ako rok. ked sa veci zacali mat dobre, tak popustila. tu varene mesko, tam nejake satoucky, keksiky, one hone zmrzlinku atd atd. a ked sa priotravila aflatoxinom, tak organizmus bol opet napadnuty. a trvalo to okolo 2 mesiace ju stabilizovat. potom ale zobrali ju na opesku a tam ju dokoncili...lekari........

kosa

mami,
teme nedochadza dych prave naopak.
skoda ze sa CCC a ANDIE vypojili lebo prave teraz zacina ICH PARKETA. a to vznik rakovin povodom zmjen v genostrukture. Dufam ze ale sa pridu podelit aj tunak.
Patrik este nezomrel, aj ked podla lekarov uz davno mal.
Teraz zalezi nie tak na ludoch okolo, ale na Patrikovi ci sa z toho dostane kompletne alebo nie.
Chory je Patrik, a vyliecit sa musi Patrik.SAM, bez pomoci.

damian

Ved to, podcenilo sa to... Take systemove pliesnove infekcie sa liecia aj rok. Ja mam pocit, ze CHT pri leukemii trva tak dlho (rok-dva podla stadia) preto, lebo je tazke znicit zakuklene pliesne sposobujuce tzv blasty.

ciro

Patrik ma podla mna telo stale zamorene roznymi necistotami tak v crevach ako aj v medzibunkovych tkanivach, uzlinach a inych miestach. Jeho system zrejme je stale este rozhadzany. Mal by zacat sa dlhodobo detoxifikovat a podporovat imunitu. Stabilizovat system mu moze trvat aj rok aj viac. Nemal by pri prvych uspechoch sa hned vraciat do starych kolaji...