Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Kto to plati je predsa jasne, ludia co podporuju sucasny stav "liecenia" rakovin(tj lekari a lekarska komora, vyrobcovia a dealeri chemoterapeutik, poistovne a pod)

ifka

...keby som vedela o dr jurkovicovi pred desiatimi rokmi,tak by moja kamaratka ivetka zila.....a jej syn by nebol sirota....a keby sa skor k dr jurkovicovi dostala suseda viera,tiez by zila..lebo stav sa jej zacal zlepsovat...

damian

Dobra sprava. Dnes zase sud dal Dr Jurkovicovi za pravdu. Avsak, prokurator sa uz neviem po kolkykrat odvolal. Minaju peniaze danovych poplatnikov na sudne procesy, aby sa usilovne prekazalo metabolickej liecbe. Kto toto plati?

myska

dakujem vsetkym za rady aj na mail,cenim si,ze sa mam na koho obratit s mojimi otazkami..sme v takej komplikovanej situacii,lebo brat zacal brat chemoterapiu a asi ju chce aj dokoncit,ale zaroven hovori ze po jej skonceni by zacal s hladovkou..viem,ze sa to nema kombinovat ale zaroven sa mu neodvazim rozkazovat co robit.aj ked by som ho mohla v tomto ovplyvnit,bojim sa v tomto presadzovat svoj nazor,aj koli vysledku,moze byt hociaky a tiez nemam dostatocne mnozstvo vedomosti ..tak isto nam chyba dozor od lekara..

kosa

Myska,
ano presne ako hovori Damian.
Je to technicka zalezitost.
Kolko mu vyrezali z hrubaka? Co z toho ostalo?
Je ti jasne ze to co je v tenkom creve ide priamo do krvi a preto liat hocico do tenkeho creva sa neodporuca.(moze to robit len odbornik :)
Aj preto otazka co mu nechali z hrubeho creva. Ako vsimas da sa fungovat aj bez hrubeho creva ( v mnohych pripadoch aj bez zaludka), ale komplikuje to veci dramaticky.
Pokial ma nejaky ten ostatok hrubaka tak
namiesto do konecnika vsunies trubicku do umelotvoru. Treba zachovat vsetky postupy hygieny vcitane roztoku co by pouzival.Ten musi byt sterilny a filtrovany.

damian

Myska, poprosil som Ethel z fora Slobodna komunikacia, aby Ti na tuto technicku otazku ohladom klistira odpovedala. Co sa tyka Tvojho brata, potreboval by intenzivnu enzymovu liecbu. Mal by v megadavkach prijimat silne enzymy, vit C, antioxidanty, tiez probiotika, pit veeela vody, jest veela cesnaku a inych protipiesnovych jedal......