Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

ifka,

potrebovali by sme naspet na toto forum CCC a ANDIE, a ich nazory suvisu medzi genetikov a rakovinov.

Ten junk food sa bude zhorosovat nakolko teraz sa prejavuje v skutocnosti nie junk food, ale zmena stravovacich navykov generaciji spred cirka 30 rokov - jedna sa hlavne o zmenu stravovacich navykov po DRUHEJ EUROPSKEJ VOJNE v roku 1945, kedy sa vo zvetsenej miere zacali konzumovat napriklad cukor ci sol.
JUNKOVA RAKOVINA sa zacne prejavovat tak o 10 rokov.

richard

prosim Vas,,,mam s otcom problem,,,MIXOIDNY LIPO SARKOM-low grade,,,vie mi niekto pomoct???
Za kazde pismenko budem vdacny
Dakujem

RNG

Ifka, je davno zistene, ze nedostatok vitaminu D zvysuje pravdepodobnost rakoviny criev. A od minulej jesene sa ludom zasoby vitaminu D uz davno minuli, je na case brat doplnok vitaminu D, najlepsie napr vo forme trescieho oleja.
Mnohi lekari su toho nazoru, ze potrebujeme denne nie 400 jednotiek ale 2000.
Okrem ineho, nizka hladina vitaminu D je spojena s osteoporozou, a depresiou.

RNG

Etel, ja som videl umierat aj do posledneho momentu veriacich ludi.
Ked telo nie je schopne vyrobit obranne latky, treba ich dodat, neda sa nic robit.
A ze to pracuje, na to su tisice a casto aj miliony pripadov na niektore prostriedky a choroby.
Ba dokonca to pracuje casto aj bez viery, hoci viera je jedna z najsilnejsich medicin, co poznam.