Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

...asi by sa tiez mala zriadit samostatna rubrika (ak nie stranka) ohladom spravania sa lekarov, i tych onkologickych, hlavne o tom, ako tlacia na pacientov, aby sa na silu podriadili chemoterapiam a vobec, inym praktikam.

damian

Na druhej strane, pomaham istej pani, ktora mala rak. maternice + az silne nekroticke tkanivo + MTS (pecen, pluca, vertebrelny kanal a lava srdcova komora). Bola v novembri prepustena z BA uz len do paliativnej liecby s prognozov cca 2 tyzdne zivota (podla jej manzela). U nej sme pouzili prave Amygdalin injekcie a ine + protipliesnove doplnky. Vysledok vysetrenia v januari: Pecen cista, lava komora cista, plucne MTS zmensene, ohranicene bez infiltracie, vertebralny kanal sa nevie - ide na magnet. rezonanc. Tam ma ale stale bolesti a preto ideme pokracovat este s dalsou liecbou Amygdalinom (B17)v kombinacii s DMSO (penetracna latka, ktora pomoze Amygdalinu dostat sa do kosti). Krv ma pani podla dnesneho vysetrenia VYBORNU!

damian

...mozno sa uz vsetci vyliecili a maju v tom jasno... Patrik sa nema momentalne dobre. Klasali mu dosticky a ma mierne bolesti sleziny. Pravdepodobne sme urobili par chyb, hlavne v jednom case sme znizili protipliesnove doplnky a zacal prijimat liberalnejsiu stravu. Taktiez sa pohyboval medzi "chripkovymi" ludmi. Jednoducho, vela veci naraz. Pred dvoma mesiacmi mu stupali lymfocity a boli az na 70%, ale neskor sa to podarilo upravit. Teraz je to zlozitejsie...

kosa

DOCO aka Michal Docolomansky, Peter Rasev (bulharsky herec zijuci v Kosiciach) tiez maju rakovinu.
a pripominame si aj skoro 35 rokov od umrtia Evy Kostolanyovej, znamej to spevacky, na rakovinu prsnika

kosa

dnesny YAHOO ma na svojej stranke titulnej nazov o tom ze dosiahnut 100 rokov neni nic mimoriadne a nezalezi to len na genetike.