Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

V USA podobne vyskumy boli robene v Californii uz davnejsie. Canobis(konope)je dovolene vo viacerych statoch pouzivat ako liecivo, pri viralnych, roznych zapaloch a bolestiach a tiez na ciastocnu kontrolu rakovin.
Ale to predsa nie je nic nove, Cancer Institute ma registrovanych vyse 3000 rastlin pomocnych pri lieceni rakoviny a vacsina je z dazdovych pralesov.

silviia

co je na tom pravdy? :
BRATISLAVA 6. februára (SITA) - Marihuana spomaľuje rozširovanie rakovinových buniek v organizme. Vyplýva to z laboratórnej štúdie Univerzity v Rostocku. Farmakológovia Robert Ramer a Burkhard Hinz dokázali, že účinná látka tetrahydrokanabinol (THC) zabraňuje šíreniu rakovinových buniek do okolitých tkanív. V ľudskom tele by tak THC mohol spomaliť vznik metastáz. Zo štúdie tiež vyplýva, že vďaka THC vznikajú látky, ktoré spomaľujú v rakovinových bunkách tvorbu enzýmov, ktoré sa podieľajú na poškodzovaní tkaniva. Ako uviedol vedúci Inštitútu toxikológie a farmakológie Burkhard Hinz, ich výskum sa nachádza ešte len v experimentálnom štádiu. Na základe doterajších zistení však dúfajú, že kanabinoidy by mohli byť v budúcnosti doplnkovou liečbou rakoviny. Pre pacienta by totiž znamenala menej nežiaducich účinkov ako chemoterapia. SITA

damian

Amygdalin Induces Apoptosis through Regulation of Bax and Bcl-2
Expressions in Human DU145 and LNCaP Prostate Cancer Cells.

Hyun-Kyung CHANG, Mal-Soon SHIN, Hye-Young YANG, Jin-Woo LEE, Young-Sick KIM,
Myoung-Hwa LEE, Jullia KIM, Khae-Hawn KIM, and Chang-Ju KIM*

Department of Physiology, College of Medicine, Kyung Hee University; #1 Hoigi-dong, Dongdaemoon-gu, Seoul 130–701,
South Korea.

Received September 8, 2005; accepted March 1, 2006

damian

O Z N A M , dostal som sa k novej vedeckej praci, ktora potvrdila nedavno ucinky B17 (amyddalin) na rakovinovu bunku. Zaujimave je, ze vedci mimo zapadu stale potvrdzuju jeho ucinky, pricom "vedci" v kapitalisticko-komercnom svete ho stale vyvracaju, aby sa pichala chemoterapia.

kosa

tiez mi to bolo na smiech jak mi povedali nemci co v tom boli nazivo, ze na nich poliaci hnali na konoch...:)
aj sme sa smiali trosku ale potom sa mi trebalo zamysliet a vyslo na to ze ti poliaci to mali vtedy riadne popletene...

kosa

ifka,
ja tiez ked som pytal jednej profesorky rustiny ( sa tak vsetky nazyvaju cooo?) ze ako rozpravam tak povedala ze lepsie jak polski lacniaci....( tak potom myslim jak oni rozpravaju...nuz ale ved poliaci v 1939 utocili proti nemeckych tankoch na konoch...)

ifka

Spasiba Sťopka-koska:-))ale nieco mi za tie roky do hlavy natlkli,lebo na rodinnom stretnuti som sa medzi asi sto ludmi dohovorila jedine s tymi,ktori studovali rustinu.a to som ju nepouzila dobrych 20 rokov.spomienky mam na skolu take,ze ked bola prva rustina,vzdy sme blicovali s neskutocnymi vyhovorkami.teraz sa na tom smejem,ale vtedy som mala ozaj vietor z toho:-))

kosa

ifka,
hehe, ludia na SK si myslia ze sa ucili rustinu hehehe.
to co kedisik ucili nebola rustina ale moskovsky dijalekt hehe.
pozri si stare napisy v rustine a tam si vsimni ze rustina pouzivala (a pouziva ) ''I ci i'' zatial co moskovsky dijalekt sa I ci i zbavil a to z vylucne svetonazoroveho dovodu.

ale inak NU CHARASO, NATASO!