Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ifka, si velmi jemna. ocenujem to aj osobne.
to ano:-))mali sme takeho pacienta,bol pretelnately(to som nove slovo vymyslela)..a umrel na rakovinu prsnika.divne to znie u muza.najprv sa mu tam urobila skareda velka mokvajuca rana,ktoru si on sam dost dlho pestoval.potom ho uz riesili onkologovia.aj doriesili.
Ale bola by si prekvapena, stava sa to!Aj muzi mozu dostat rakovinu prs.Seriozne.
Okrem toho niektori telnatejsi chlapi maju prsia vacsie, nez niektore ploche anorekticke zeny, hehehe.
RNG,spatne som to asi napisala,nemyslela som tym,ze muzi ochoreju,na tieto formy rakoviny(ved ako by mohli)myslela som tym,ze su prenasaci tychto chorob.z jednej chorej zeny poprenasaju na dalsiu.cize virus rakoviny aspon tejto formy je urcite prenosny.
oprava... a tym SA zamoruje telo o to viac...
Inac by to vyznelo, ako ze jod zamoruje, a je to prave naopak, nedostatok jodu je dovod na znizenie vyroby enzymov a nedostatok jodu je sposobeny nielen nedostatocnou konzumciou jodu ale aj chlorom, bromom a fluorom, ktore jod z tela vytisnu.
ifka, na rakovinu prs maju chlapi samozrejme vyssiu imunitu. Okrem toho na udrzbu prs u zien je podla roznych vyskumov spotreba jodu az 100 x vacsia, nez na stitnu zlazu, takze tu sme muzi vo vyhode aj pri nedostatku jodu v nasej potrave.Hlavne ked odstranili aj jodidovanie muky proti plesniam a nahradili to bromovanim(brom vytisne jod a znizuje jeho hladinu v tele, podobne ako chlor a fluor, cim sa znizuje vyroba enzymov, na ktore je jod potrebny, a tym zamoruje telo o to viac= rakoviny).
Pri tom "prenose rakoviny z chlapa na zenu" asi hraju rolu prave spomenute bakterie a virusy, zivotny styl a strava=navyky
prenos rakoviny z cloveka na cloveka je uplna realita.chlap-vdovec,ktoremu zena umrela na rakovinu prsnika,alebo maternice si po case najde za nu nahradu.do par rokov ochorie aj tato na to iste a tiez umrie.je X takychto prikladov.z tohoto tiez vyplyva,ze muzi maju lepsiu imunitu.