Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
...no a ked sa to pije-uziva peroralne,tak akym sposobom a kolko percent.? aky je tam postup uzivania
no neviem , ci aj u nas sa daju zohnat tie chlor.filtre na sprchu? kde sa na to popytat, v akej predajni?
RNG a ten 3percentny peroxid to je klasicky peroxid co si treba kupit v lekarni?tam predavaju v takych malych decovych flastickach...
Predavaju sa chlorove filtre, ktore sa daju zamontovat alebo do potrubia.alebo rovno do sprchovej hlavice a pracuju celkom dobre, ja som jeden tu odmeral a daval vodu s menej, nez 0.5 ppm chloru aj po 2 mesiacoch kazdodenneho pouzivania.
takze je ucelnejsie si nahriat vodu nebubilkovu a pouzit to na umytie tela klasickym sposobom?
Podla toho, co som cital jedna sa o pol litra 3% peroxidu do vane s hodne teplou vodou(teplo rozsiruje pory a zlepsuje vymenu/prestup.
Inac o tom viem primalo na rady.
RNG, prosim ta ako sa pripravi taky kupel s peroxidom vodika?
a ako casto ho mozno aplikovat? vdaka
nasov snahov by malo byt ziskat B17 soz stravy. cim naturalnejsia tym lepsie.
RNG, prosim odpis mi na maila...
ak si nedostal poslem este raz.
veru tak,
ten co nedavno zomrel ( z byvaleho ZSSR) tak im prispieval formov dani na alkohol a cigarety.
poznam tu aj taky par co dlhe roky daval prachy na cancer re-search uk. po rokoch im doslo ze len beru peniaze a nic. inac je zaujimave citanje ze zatial co dobrovonici robia za durneho, riaditelia tychto nikomu nepotrebnych nadaciji maju celkom slusny plat.