Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
No u ludi z dobre fungujucim imunitnym systemon plucna chlamydia nesposobuje vacsie problemy. Jej posobenie nie je este dostatocne preskumane (je to objav poslednych rokov), ale predpoklada sa, ze plucna chlamydia dokaze napadnut viry aj bakterie pretoze je ovela mensia a tak sa dostat do tela cloveka. Tiez sa predpoklada, ze imunitny system na ne reaguje tak, ze vytvara protilatky proti nikotinovym-acetylcholinovym receptorom (ecetylcholin prenasa nervove impulzy v mozgu-tvori sa z lecitinu a niektorych dalsich latok). Nikotinove receptory su zodpovedne za take funkcie, ktore clovek myslenim nedokaze ovladat (vylucovanie zlce, motilita creva, dychanie, pamat atd...). Druha vec je ta, ze vycerpava imunitny system. Napada hlavne pluca, oci a prakticky vsetky organy. Predpoklada sa, ze sposobuje vsetky vaznejsie civilizacne ochorenia ako napr. cukrovka, unavovy syndrom, rakovina, ale aj poruchy zlcnika, zapchy, rakovinu, psychicke choroby atd. Kedze vsetky tieto objavy su dost nove lekari este jej liecbu ani priznaky nemaju oficialne popisane a schvalene a nepripisuju jej osobitny vyznam. Je to nieco take ako ked pred par rokmi jeden australsky lekar vyhlasil, ze zaludkove vredy sposobuje helicobakter. Vsetci ho mali za blazna.
silvia, chlamidie mozu menit formu. Su 3 formu chlamidii, jedna je klasicka bakteria, jedna akoby mykoplazma a jedna akoby spor
Preto je liecenie take tazke. ATB znicia len bakterialnu formu. Ine nie.
"mykoplazmicku" formu tj bakteriu bez obalu obrana tela nepozna, takze ju nenapada.Tam su skor aktivne enzymi alebo specialne protimykoplazmicke prostriedky.
A "spor" je neaktivny a hrozne tazko znicitelny-ma velmi hruby obal.
Lekari na to maju ine mena, snazil som sa to len priblizit beznej predstave.
inak, ved chlamydie ma vela ludi ani o nich nevie, bezne sa nevysetruju...
a daju sa vysetrit aj z krvi?ci len specialnym odberom zo sputa ci sterom, ...?
a liecba?je to daco medzi virusom a bakteriou alebo ako?
a kde vsade sa vlastne chlamydie mozu vyskytovat u cloveka?a co potom take mykoplazmy?? /alebo aj ureaplazmy?/
radca, fiha, tak to pocujem prvy krat. ved chlamydie ma skoro kazdy a hlavne deti-myslim tym teraz plucne a ine formy,lebo chlamydie nie su len v oblasti zenskych genitalii-je v tom nejaky rozdiel? su tam podskupiny rizikove na rakovinu ako pri HPV? a nie je mi jasne ako chlamydie posobia na HPV/a ktory typ/ u cloveka a preco az napadnuty virus HPV sposobuje rakovinu? a samotne chlamidie tiez?...
Podla vyzkumov nie je az takym problemom HPV, ale chlamydie, ktore napadaju HPV virus a ten nasledne napada cloveka. O chlamydii sa predpoklada, ze rakovinu moze sposobovat.
ethela, ked pises o HPV, je jasne co sposobuje a aj ze nemoze sposobit rakovinu prsnika :) to si fakt neviem predstavit :) to je hadam jasne aj Ifke dufam...
ale co napr. taku rakovinu konecnika?ten virus sposobit moze,ci nie?preco sa teda zameriavaju len na krcok maternice u zien? ved sa to tyka aj muzov, alebo aj inych casti tela...
bolo by zaujimave sa dovediet, ako efektivne oslabuje choreho na rakovinu sol....
Damian...je mi to lúto:-( máš odpoveď
jednym z najznamejsich vegetarianov (teda aspon tak hovori) je Paul McCARTENY, byvaly clen skupiny BEATLES.