Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ciro

silviia,
neexistuje jeden konkretny virus rakoviny. Celkovo virusov su tisicky, mnoho z nich su uplne neskodne, no niektore vyvolavaju rozne choroby - od chripky, cez kiahne az po rakoviny. Dokonca aj niektore, za normalnych okolnosti neskodne virusy, mozu pri urcitych podmienkach vyvolavat neprijemnosti. Napriklad herpes virusy. Bezne ich ma v tele po cely zivot kazdy z nas, no imunitny system ich potlaca, takze nesposobuju ziadne problemy. Ak je telo oslabene, namnozia sa a sposobia herpes. Podobne je to aj s inymi virusmi, ktore u mozu dlhe roky byt latentne a neskor vyvolat rakovinu. Nie je mozne bojovat ockovaniami proti vsetkym z nich. Jednak tolko ockovacich vakcin neexistuje a aj keby existovalo, tak podanie takeho mnozstva vakcin by sposobilo cloveku vacsie skody ako uzitku. Jediny sposob ako sa branit tymto virusom je starat sa o svoj imnitny system. Doteraz nikto na svete nevymyslel nic ucinnejsie ako je prave imunitny system a ani tak skoro nevymysli.

silviia

ifka?!
virus rakoviny?
to co je?
kto ho objavil? aky je to virus? ja som sa pytala na prenos rakovinych buniek...
aky je virus rakoviny prsnika a ako sa da pohlavnym stykom preniest rakovina prsnika?
hpv chapem,ale i tak-dnes je prevencia v tomto smere dobra a vcasne podchytenie-velka sanca na uzdravenie,myslim tym konkretne len lokalne krcok maternice-ohraniceny,co sa da pravidelnou kontrolou podchytit vcas...
tak ako si to vlastne myslela. hpv mi je jasny-teda na krcku/lebo moze byt kdekolvek na sliznici, to ma nezaujima

ifka

rakovina maternice je sexom prenosna choroba.je to vlastne uz dosledok dlhodobej infekcie,ktorou bola nakazena.hpv je nakazenych plno mladych dievcat.este ani raz do ziadnej temy tykajucej sa tychto ochoreni nenapisalo dievca-panna.teda nemala ako prist k virusu.o tych konkretnych ludoch,co som pisala,tak ta posledna umreta bola nasa pacientka.bola rozvedena,nasla si frajera-vdovca,ktoremu zena na rakovinu umrela.ked zacala mat gynekologicke problemy typu:nieco mi tam nasli,idem na operaciu,liecit sa to da.vedeli sme,ze do nej virusy preniesol jej frajer pohlavnym stykom.ona je uz tiez mrtva.teraz mame dalsiu kandidatku na rakovinu maternice.vydala sa za vdovca,ktoremu zena tiez na toto umrela.zacina chodit po gynekologii,lebo vraj s prechodom jej zacali problemy.vsetko toto sposobuje hpv,ktory ma na svedomi rakoviny.!...a ta pani,co ma rakovinu prsnika,tiez zije s vdovcom,ktoremu zena na toto umrela.cize prsnik,alebo maternica,je to jedno,lebo akonahle sa virus rakoviny dostane do tela,zacne sa spravat,ako imelo.

silviia

ifka, to ten prenos rakoviny na obe zeny toho vdovca som moc nepochopila...a ten vdovec mal tiez nejaku rakovinu,ktoru takto prenasal?lebo tak by som to chapala, ale ked ta prva chora zena nebola v kontakte s tou druhou co potom ochorela, tak neviem ze ako sa od nej nakazila. ci od neho? ako si to prosim myslela?

ifka

ethel:mne to nevadi,ze sa ti to zda smiesne.realita je ale taka.keby si bola troska od fachu,menej by si sa smiala:-))

RNG

jod je prvok, V tele sa nemoze vytvarat.
Dostavame ho jedine v potrave alebo doplnkoch.
Treba ho nielen na stitnu zlazu, ale aj mnoho inych hormonalnych, enzymatickych a inych procesoch v tele.

A podla viacerych lekarov a vyskumnikov ho mame (suchozemci) prilis malo. Takze ma zmysel si ho dodavat pre zlepsenie telesnych procesov.
Ja ho spominam hlavne v spojeni s enzymami a cistenim tela od telesnych "smetisk"(cysty, tumory, myomy, acne, hyperplazie...)

tajana321

Chcem sa opytat RNG,ci ked nemam stitnu zlazu vobec-operacne odstranena plus nasledna liecba radiojodom-ci sa mi v tele navytvara jod alebo sa nedostatocne metabolizuje alebo ako je to teraz s jodom,mam ho dodavat do tela vo vacsom mnozstve ako pri zdravej fungujucej stitnej zlaze alebo ako...Dakujem za odpoved

ethel

ifka,tvoje vyjadrenie 22:02 o prenášaní rakoviny prsníka sa mi zdá asi taký smiešny ako názor jednej ženy,ktorá sa rozviedla so svojim manželom,keď mu zistili rakovinu semenníkov(aby od neho neochorela)...

ifka

niekedy ked clovek berie privelke ohlady,tak su ostatni ludia radsej hluchí.takze podla mna je lepsie to povedat takto,,jemne" :-))