Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

Imunita nesmie byt ani prilis dobra ani spatna, proste musi byt akurat. Je kopec chorob kde smrt sposobuje vlastna imunita napr. Vtacia chripka, zltacka, plucny mor atd. Pri slabej zase rastie pravdepodobnost rakoviny

ciro

silviia,
imunita je mnohorozmerny pojem, neda sa odmerat a kvanifikovat nejakym metrom, ani jej pridelit nejake cislo alebo stupen vykonnosti. Niekto moze byt nachylny na jeden typ choroby, iny na iny. A tiez to dalej zavisi od mnohych faktoroch, teda nielen od imunitneho systemu, ale aj od metabolizmu, vnutorneho prostredia, dostuposti nutricnych zloziek, atd, atd. Clovek by sa mal snazit byt v celkovej rovnovahe po vsetkych strankach.

RNG

silvia, zlaty stafylokok znici koncentracia citricidalu(GSE) uz 2 do 6 ppm. A to bez ohladu na nizku imunitu.
Citricidal/GSE v tele zaroven nici rozne ine mikroby, ale neposkodzuje crevnu floru, tj zvysuje velmi imunitu.

ethela

Ifka:-) asi to bude tým,že nie som od tvojho fachu:-)) Som z iného fachu,kde ma učili,že určité vírusi(HPV)spôsobujú rakovinu krčka maternice,čo samozrejme následne môže prerásť do rakoviny maternice.Ale samostatne HPV nespôsobí nádor na prsníku.Je všeobecne známe,že tento vírus prenesie muž na ženu,hlavne u častého striedania partnerov.Ale to ako si to napísala...no neviem...asi som zo zlého fachu.....ty si z fachu špecializovaného,alebo len obvodného??

silviia

ciro, dik za vyklad...15.3 01:11
a co si myslel pod znacne oslabenou imunitou?lebo vela ludi ma znacne oslabeny imunitny system,ktory mu nefunguje tak ako ma u normalne zdraveho cloveka a potom je stale chory-virozy,anginy..., alebo trpi pasovymi oparmi, ci herpesmy, HPV virusmi, EBV, CMV, mononukleozou, rozne streptokoky sa drzia v tele napriek ATB a zlaty stafylokok sa neda vylikvidovat pri deficitoch imunity a podobne... a takych ludi je dnes spusta co maju katastrofalny imunitny profil-neratam alergie a ekzemy...-znamena to teda, ze takyto clovek sa moze nakazit aj rakovinnymi bunkami druheho cloveka choreho na rakovinu ak sa s nimi dostane do priameho telesneho kontaktu?/telove tekutiny,sliznice a tak/?lebo potom je ta pravdepodobnost dost velka ci nie?

silviia

etel: to s tou rakovinou semenikov by sa mi skor zdalo infekcne-myslim prenos cudzich nadorovych buniek spermiami do tela zeny pri jej oslabenom imunitnom systeme...nie je mozne ze by sa pomnozili a uchytili?este ak by dotycna zena mala aj zamorene telo,aj oslabenu imunitu a bola by pravidelne vystavovana privalu tychto nadorovych buniek pri sexe ... ale ten pripad ifky o vdovcovi...to sa mi moc nezda,iba ak by nejaky virus prenasal ten vdovec, ale kto nema v tele ziadne virusy?

RNG

Andrea, vekom nam ubuda schopnost vyrabat enzymi, a enzym na mlieko, laktaza a enzymi na stravenie mliecnej bielkoviny kazeinu postupne odchadzaju. Je to velmi individualne.
Ale po 50tke uz malokto vie stravit surove mlieko a uz davno predtym nestravene ciastocky absorbovane do tela z mlieka mozu zamorovat telo,vyvolavat alergie, provokovat tvorbu ochrannych hlienov, ktore blokuju normalnu funkciu tela.
Nie su to obvykle ziadne prudke reakcie, ale postupne to zacina skodit.

andrea_kal

No uz som si na par klikla a zistila som, ze je. Damian, kedze na tej "vasej" stranke som nenasla odpoved ani moznost klast otazky, spytam sa tuna - v liste o mlieku nespominate vec, o ktorej som pocula a to, ze deti do 6 rokov maju nejaku moznost odobrat si z mlieka ziviny v podobe vapnika a pod. (maju daku zlazu, ktora sa vo veku 6-7 rokov strati?) ako to teda je? naozaj malym detom konzumacia mlieka neprospieva?
///////
ja jem soju v obrovskych mnozstvach, kedze som vegetarianka a sprava o nej ma tiez prekvapila. co teda jete? ako vyzera vas den? kedze vsetko, co jem (a to som bola doteraz v tom ze jem maximalne prospesne) ste mi tam ohovorili? ;)

andrea_kal

Nechce sa mi preklikat vsetkych 4000 odkazov, tak sa mozno spytam, co tu uz bolo povedane, ale Damian, co tu odpoveda, je Damian, co pridava clanky pre Kampan za pravdu v medicine?