Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
RNG, nedalo by sa niekam/alebo aspon mne do mailu :)/ hodit take nieco ako menovity zoznam vsetkych produktov tvojich obchodov?-mam teraz na mysli aj tie "podpultove"lebo ich je dost a stale pribudaju nove a mam len zoznam oficialnych...
Ja osobne som velmi konzervativny clovek a nevidim, pre co by sme mali ist do takych rizik len na to, aby niekto extra zarobil na nas.
Moja zasada je "lepsi vrabec v hrsti, nez holub na streche"
radca,
nuz to o psenici je urcite zaujimave ale pravdepodobne ta storocna psenica neni tak zdraviu nebezpecna ako sucasna modifikoavan.
U nas uz pred x rokmi predavali umele tasky vyrobene z kukuricova skrob.
Ako hovori RNG, je milion desat roznych vyskumovanych vysledoch, zial pre dobro ludi sa malo co pouziva.( VERITE ZE EKSISTUJE SPOSOB KTORY BY MARIKE GOMBITOVEJ - a stovkam inych postihnutych- POMOHOL ZACAT OPET NORMALNE CHODIT???............
RNG,
dodneska sa nevie, ci psenica vypestovana pred 100 rokmi vtedajsimi metodami neni skodliva. Hovori sa, ze musia prejst minimalne 2-3 generacie, aby sa zistil vplyv na zdravie.
Tasku z PET vyrobenu bakteriami E.coli som mal moynost kupit uz pol roka do zadu.
GMO nie je nic nove, len stupen dnes moze byt prudsi.
Geneticke zmeny v prirode sa deju na dennej skale. Pri normalnom vyvoji drviva vacsina zmien sa neudrzi. Ale ludia svojou cinnostou, selekciou prave geneticky odlisnych(vacsie jablka, vacsie klasy kukurice, najvacsie zrnka psenice atd, neskor krizenie pelom a pod dodnes prakticky uplne zmenili prirodne rastliny( a aj zvierata) do dnesneho stavu . Pritom sa neprihliadalo vobec na zlozenie, len na vynos, vyzor a chut.Dnes aj na odolnost a trvanlivost v obchodoch.
Dovod, preco sa dnes az zacal tah proti GMO je, ze novsimi nastrojami sa im podarilo vyrobit obludne rastliny, ktore produkuju napr trojrozmerne plasticke struktury, ktore zatial nic v prirode nevie efektivne rozlozit a keby sa tieto nahodov rozsirili, tak zdevastuju(znicia svojom odpadom) celu zem.
Dalsia kategoria genetickej manipulacie je vo vyskume biologickych zbrani, kde sa vyrobili(a do dnes potajomky vyrabaju v rozlicnych krajinach) extremne nebezpesne mikroby.Bolo viacero podozreni, ze niektore sucasne nakazy su vlastne uniky tychto biologickych GMO materialov .
Inac GMO by mohol byt silny nastroj pokroku v zodpovednych rukach, ale zatial z historie ludstva sa vsetky nove objavy najprv dokladne zneuzili a az potom ciastocne vyuzili pre dobro.
Je az neuveritelne, co vsetko sa este nevie o zakladnych metabolickych pochodoch procesoch a vplyvoch liekov a potravin (napr. psenica) na zdravie, ale vsetci vyrobcovia napr. GMO potravin so 100% istotou prehlasuju, ze to nie je zdraviu skodlive. Podobne je to s mobilmi, klasickymi monitormi a milionom dalsich veci.
radca,
co sa tyka stresu tak aj toto uz je davno v stadiju intenzivneho vyskumu.
vela sa vyskumov urobilo pocas vojny ( veru tak lagre sluzili ako lacne vyskumne pracoviska), v sucasnej dobe sa napriklad skuma ucinok spanku na uroven stresu a nasledne zdravotne potiaze.
Velku ulohu hra asi aj psychicky stres. Urcite na to boli robene rozne studie. Je to totiz nieco, co prepina metabolizmus buniek do stavu "glykolizy", co je prave pre tuto chorobu typicke. Dalsia vec je, ze velmi oslabuje imunitu vdaka stresovym hormonom.
Aky je vas nazor na to?
Kosa, je to vsetko mozne, ale zatial nemam z mojich zdrojov ani zmienku na tieto metody a ja som "
superkonzervativny"
Inac tato problematika je mi, ako niekdajsiemu "elektrikarovi" (absolvent elektrotechnickej fakulty) blizka k srdcu a velmi jej fandim. Ale vysledky su vysledky, zatial nie prilis optimisticke.Dufam, ze sa to casom zdokonali tak, aby nikto o tom nemohol pochybovat. Naviac nie je to len metoda diagnozy ale mozna technika na liecenie. ste elektricke signaly interferuju s cinnostou roznych patogenov ktore sa teoreticky takto daju zlikvidovat.
Zase, je to vec statistiky ucinnosti, a ta tu zatial nie je, alebo aspon o nej neviem z mojich zdrojov. A tie dojdu z roznymi vyslovene revolucnymi napadmi. Len si davaju pozor na to, aby boli skutocne ucinne.
RNG,
co sa tyka elektrovysetrenia tak to jednoznacne posunul dopredu ukrajinec Profesor Hryhorcuk. V 1992 roku vystavoval na EARLS COURT v Londyne svoj aparat AJ proti rakovine. Inac Dr Clark je vo svojom ponimani mediciny priekopnicka a dobra.