Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
RNG, ponukas tu NAP kuru aj vo svojich obchodoch tu u nas?mam sa spytat predavacky?
radca,
aha, tak dik, a co este rozklada bielkoviny okrem tych 2 enzymov co spominas?myslim koli tym parazitom-to ich akoze tie enzymy rozlozia aj ked su vlastne zive???to sa mi nezda,ved aj nase telo je zive :) /to len nahlas uvazujem/
dakujem
Aspirinom preparovana krvna platnicka straca permanentne schopnost koagulovat(tj nalepit sa na druhu. Takze vyse tyzdna(to je obvykla zivotnost platnicky) je viacmenej nefunkcna.
aspirin a redukcija infarktu...
nuz toto je cele velky oblbovak. tato informacija bola donedavna tajna.
kedze aspirin NARUSA TVORBU KRVI,to sposobuje ze sa objem krvi v krvotoku ZNIZUJE a takymto sposobom medicinmani hlasia ze ludom pomahu znizovat riziko infarktu. Znizenim mnozstva krvi v obehu sa samozrejme znizuje aj riziko infarktu. Zial faktom je, ze znizenym zasobovanim tela sa narusaju ine procesy, a zdravie sa poskodzuje inym sposobom.
su zname pripady kedy sa ludia otravili pouzitim vetsieho mnozstva ASPIRINU CI PARACETAMOLU ( smrtiaca davka je od 100 tabletiek, davka zdraviu nebecpecna je 50 tabletiek-naraz).
pouzitie uz len jednej tabletky hranici z vedlajsimi ucinkami.
aspirin ma urcite milion vedlajsich ucinkov kotre sa mozu prejavit az v dospelosti ak vobec,
ale najznamejsim vedlajsim ucinkom aspirinu ( UMELEHO nakolko prirodny sa sprava inac) je poskodenie sliznice zaludka a narusanie tvorby krvi. V detstve ( kvoli pouzivaniu aspirinu) boli u mna dijagnostikovane problemy zaludocne a s tym spojena oslabena imunita. Kedze ziadny aspirinovy pripravok uz nepouzivam (ROKY!!) toto vsetko sa znacne redukovalo skoro pominulo. Moja mama pouzivala aspirin ci neskor paracetamol skoro az do prvych faz rakoviny, a az po mojom dorazom apele na znizenie, redukciju a obmedzenje chemoterapije ( chemoterapija je KAZDY CHEMICKY VYPRODUKOVANY pripravok pouzivany ako tzv. liecivo, VCITANE ASPIRINU!! ) sa jej stav relativne stabilizoval.
radca,
vseobecna panacea je urcite snom kazdeho snilka ( aj mna, hahaha) ale budme si uprimni naco je dobra strava ked je vzduch zasmrdeny slovnaftackym smradom?....napriklad.
zdravotny prepojeny na poistovnictvo....
nuz tie sumy ( IMAGINARNE) tam su nehorazne.
Ampligen bol povodne patentovany v 70tych rokoch(HemispherexBiopharma, Philadepphia) ako antiviralny, ale nikdy neschvaleny FDA ako liek. Bol pouzity na chronic fatigue syndrone, tiez neschvaleny. Teraz zacali nove aktivity, ze to zosilnuje ucinok antiviralnych. Ze bu to mal byt vseliek, o tom neviem. Snad ho tak popisuje propaganda....
Na antiviralne mam mnohe ovela silnejsie prostriedky medzi potravinovymi doplnkami.
Co si myslis o lieku AMPLIGEN ? Podla toho, co sa pise, tak by to mal byt liek prakticky uplne na vsetko :-)