Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Silvia, desivé je to, ako arogantne potláčajú lekári príznaky, miesto toho, aby riešili problémy. Rakovina je vyústenie neriešených potláčaných alebo presúvaných procesov degenerácie.
Napríklad keď sa vytvorí cysta, odstránia ju miesto toho, aby odstránili príčinu tvorby - priveľa bielkovín, hlienov, mastných kyselín a splodín trávenia vôbec a tak i ďalšie príznaky.
Rakovina sa dá poznať napr. r. hrubého čreva zeleným zafarbením medzi palcom a ukazovákom na ruke, r. slinivky medzi koreňom nosa a vnútorným kútikom oka tiež na spánkoch, r. pohl. orgánov v okolí vnútorného členka atď. Predrakovinných stavov je moc, ako i rakovín, to je celá kniha.
Je to prave zmes na vyhubenie parazitov. Na nete najdes viac info. Obsahuje palinu, hvozdik, zazvor a dalsie.
Silvia,
tie proteolyticke enzymy su rozne s roznym miestom posobenia. Napr. bromelain (myslim) posobi aj ako traviaci enzym aj v krvnom obehu a bunkach. Niektore posobia len v bunkach.
aha az etraz citam prispevok od RNG k tomu, a napada ma ze teda crevne parazity ci nie je mozne vyhubit aj ja neviem, drevnym ciernym uhlim, smectou-íl, probiotikami, alebo endiaronom ...?ked teda funguje na ne colonix,
a este sa chcem opytat RNG - ten pripravok od dr. Clark je dostat niekde nejaky aj u nas? ako sa vola, ty nedovezes ? :)
oprava: pardon radca , prispevok pred tymto som pouzila tvoje meno-xcela som len adresovat na teba :)
radca, prosim, co je to VITAGOR???
Colonix je myslim na creva-cistenie? ale co je vitagor neviem
radca, ale ved predsa enzymy sa maju dostat do krvi! ci nie? ved tak pise aj rng-ak sa maju dostat do krvi a ocistit telo-tak brat mimo jedla ,na prazdny zaludok-tak ked sa dostanu do tej krvi mozu poskodit srdce,pankreas a ine? ja sa len pytam, lebo mi to nie je jasne :) a chcem tomu rozumiet
mira, a kto to teda urcuje ked lekari nevedia-myslim tie predrakovinne stavy a tak
mira, to co popisujes,je desive? ved kto len nema minimalne 5 aj viac, mozno vsetky tie priznaky?alebo mozno aj vsetky naraz!tak ako to rozpoznat?
len neviem co konkretne na kozi mas na mysli...
radca, AMPLIGEN ? to som jakziv nepocula-v breviari nie je. ja dostupny aj na SK ? na co vsetko by mal byt ucinny a co o nom vies ty? to je volne dostupne?