Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Mira,
liecis bylinkami, alebo stravou? Zaoberas sa celostnou medicinou? Mohla by si napisat trochu viac?
mira, ty sa tym zaoberas? celou tou diagnostikou a liecbou a tak? ten zeleny odtien ma fascinuje, to uz si aj videla?lebo niektory ludia mavaju plet taku mdlu sivastu ci az zelenopopolavu...to je rakovina? a ak nemaju, tak su v tomto smere v poriadku?
Aby to nevyzeralo, že plaším niekoho, musím zdôrazniť, že rakovina je vyliečiteľná, pokiaľ má pacient dostatok súdnosti, snahy a pokory zmeniť svoj doterajší životný štýl a uvedomiť si príčinu, ktorá ho k rakovine doviedla. Zakiaľ sme schopní prijímať potravu a prežuť ju, nie je všetko stratené a vývoj sa dá zvrátiť.
Zeleny nadych je na zonach, kde sa prejavuju jednotlive vnútorné orgány. Jediná vynimka je nazelenaly odtien ktorým môžu presvitať cievy, ostatné je rakovina.Je to neohraničená plocha, ale viditeľná voľným okom za svetla. Ak nie je vôbec nikde na tele zelený nádych je potrebné riadiť sa ostatnými diagnostickými znakmi- napr. rakovina kože je špecifická znamienkami na koži.
mira, zeleny nadych kdekolvek na pokozke je rakovina? je ohraniceny ten nadych? alebo je vobec viditelny a volnym okom spozorovatelny,alebo to vidi len odbornik? na tych licach zvonka tvare napr. alemo medzi tymi dvoma prstmi to ako vyzera?to sa mi zda prilis jednoducha diagnostika a je spolahliva-teda v zmysle ked nemas ziaden zeleny nadych na kozi tak nstopro nemas rakovinu ci ako
Co si myslite o suvislosti s vnutrobunecnymi infekciami? Je to nieco o com sa v sucasnosti velmi casto diskutuje a to hlavne v spojitosti s autoimunnymi chorobami. Uz velmi davno sa zistilo, ze vacsina ak nie vsetky sa zacinaju oslabenou imunitou.
(rs, reuma, alzheimer, pakostica-dna, rozne myalgie atd).
Tiez myslim, ze genove manipulacie mozu byt velmi rychlou cestou do "pekel". Mnozstvo rizik, ktore predstavuju je asi ovela vacsie ako ich "prinos". Co sa moze zdat zo zaciatku ako vynikajuci napad sa o 10-15 rokov moze stat uplnou katastrofou.
Ešte na vyjasnenie - zelený nádych je rakovina. Iné nezrovnalosti - napr. vriedky, šupinky, fliačky, nenormálne sfarbenie znamená zlú funkciu alebo poruchy v štruktúre orgánu.
radza zavolaj do obchodu, vidi sa mi,ze by tam NAC malo byt este.
Ten protiparazitny kit by som rad dovazal, lebo na Slovensku je tiez plno parazitnych problemov, ktore sa len zvacsuju tym, ze ludia cestuju na rozne dovolenky na miesta, kde su rozne parazity vo vode, prenasane hmyzom alebo inac.
Ked v USA ma podla odhadu az 25% ludi parazitov v tele, pravdepodobne na Slovensku bude situacia coskoro podobna a ucinne prostriedky bydu potrebne.
Nie mesiace brania a neiste vysledky, ale 20 dnova vysokoefektivna kura.