Pravda o rakovine - VITAMIN B17

mira

Silvia, rakovina hr. čreva okrem tej zony na rukách sa diagnostikuje aj na spodnej perea tesne pod ňou - akékoľvek nezrovnalosti v tej oblasti ukazujú na zlu funkciu orgánu, i keď rakovina ešte nemusí byť. Ďalej sa dá poznať podľa zeleného nádychu /nebýva to fľak/na vonkajšom okrají líc atď. Skúsený diagnostik prezrie viacero miest. Napríklad veľké brucho znamená oslabenie čriev, t,j, situáciu, ktorá sa dá ľahšie napraviť ako rakovina, ale keď sa nič neurobí časom do rakoviny môže vyústiť.

radca

RNG,

viem si predstavit, ze to nemas lahke.
Mas v ponuke aj nejake ACC, alebo NAC? To nemecke sa mi vidi hrozne drahe.

silviia

...ked teda nema clovek nic zeleneho/ziadne zelene miesto/ na kozi ci na tele, znamena to, ze vobec ziadna rakovina mu nehrozi, ci ako tomu rozumiet??? vdaka za odpo

silviia

RNG, co je DMSO ?
...to mi je luto, s tym schvalovani...a neviem co budeme robit, ak to tu cele zabalis!!!aspon ja myslim, ze tam pravidelne urobim celkom slusnu trzbu na moje pomery. ja neviem, a zmenit lokalitu-teda viac k centru mesta si neuvazoval? alebo personal ci mensiu miestnost ale viac k centru, lepsie trochu zmenezovat, viem ze taketo predajne velmi frcia so zdravou vyzivou, a doplnkami, vela ludi sa o to zaujima, ja osobne chodim do viacerych, zvacsa v mieste bydliska ale aj v centre/doplnky vdaka tebe a tomuto foru kupujem len u teba/ale tam kam chodim inde to ide rychlo, vela ludi, pruzne predavacky, vedia, vysvetlia, poradia a maju tam vzdy plno-vela ludi ked pridem, ludia maju zaujem a nakupuju aj za ovela vyssie ceny.!! ak by si mal zavriet , to radsej zdvihni ceny niektorych prilis lacnych doplnkov co sa ti nerentuju,aby si nebol stratovy, ja neviem, bolo by toho skoda, rada by som ti pomohla...
a este prosim ta-je nejaky rozdiel medzi palinou pravou a tou draciou?oni su dve,len neviem na co ktora a ci podobne zlozky a ucinky.a mas tu palinu aspon sypanu?

silviia

mira, zelenym zafarbenim???
to akoze kazdy kto ma napr. este nepoznanu r. hrubeho creva ma tu spojovaciu kozticku medzi palcom a ukazovakom viditelne zelenu??? na ktorej ruke? kdesi som citala ze h. crevo sa spaja so zmenami na hornej pere... to pri kazdej rakovine sa koza sfarbi kdesi na zeleno,aka zelena to je, co , flak?...

RNG

Jordik, DMSO je na ceste. Napisal som ti aj osobne na tvoj mail.
Mal by si pouvazovat aj nad graviolou a betaglukanmi, to su velmi silne nastroje proti rakovine

RNG

Silvia, bojujem o schvalenie.Ja mam toho podpultoveho systemu plne zuby.
To je velmi nespravne. Na zaciatku som to dovolil(na poziadanie predavaciek) len pre to, ze som kazdu chvilu ocakaval, ze mi to schvalia, ved sa to iste od toho isteho megavyrobcu NBTY uz davno predava pod jeho rozlicnymi maloobchodnymi znackami v Europe. Ale vysmyklo sa mi to z ruk a takto to nemoze pokracovat dalej do nekonecna.
Alebo mi to schvalia aj Slovenske organy, alebo to cele zavrem, lebo ked nemozem dovazat vyrobky, ktore su v Anglicku, Nemecku, Holandsku, nema zmysel s tym celym pokracovat, leda ze by sa tie na zozname predavali v takych kvantitach, ze by som prestal mat straty.

radca

Kosa,

"VERITE ZE EKSISTUJE SPOSOB KTORY BY MARIKE GOMBITOVEJ - a stovkam inych postihnutych- POMOHOL ZACAT OPET NORMALNE CHODIT???............"

v tychto veciach az taky prehlad nemam, ale zda sa mi ze je to vec velmi blizkej buducnosti.