Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Telo je prilis zlozite aby sa dalo vystihnut par chemickymi reakciami. A tie reakcie prebiehaju v zivych pletivach, nie v laboratornom skle.Dokaz je ze vsetky tie timy vedcov, tie vlozene stamiliardy priniesli predlzenie veku, ale totalne zhorsenie kvality zivota.
Moja babka dlhe roky udrziavana len na spuste liekov nema uz roky ine zelanie len zomriet. No, tak smutno som nechcela koncit, ale prijemny vikend.
mira,
ano. to chemicke chapanie chorob nas zabija a mame nemalo co robit aby si to ludia nielen uvedomili ale aj nieco UCITOCNEHO PROTI tomu urobili.
Mira,
tiez s tebou aj s vacsinou nazorou tu suhlasim. Lekari su spatne rozdeleni a v podstate liecia nieco uplne ine ako by mali. A aj to len v pripade, ze spravne stanovia diagnozu (co sa nestava velmi casto). Tiez mi je divny ich pojem "liek". Obycajna voda je tiez niekedy liek (na pusti napriklad) a nepredava sa na predpis.
Na druhu stranu, ale myslim, ze objavili obrovske monozstvo uzitocnych poznatkov podla, ktorych sa da tiez riadit.
Kosa, to som rada, že aj ty máš podobný názor, pretože na ľuďoch v okolí vidím, aké škody na zdraví urobilo chemické chápanie chorôb, operatívne a ožarovacie metódy. Ľudia žijú v strachu a pritom riešenie je tak blizko, ako blízko je najbližšie jedlo.
mira,
presne tak. toto sme tvrdili uz skoro PRED ROKOM ( ked sa tato tema zacala-bude jubileum) a vtedy prispievatelia ako CCC ci ANDIE sa nielenze vysmievali ale dokonca tvrdili ze co si dovolujeme tunak predstavovat take otvorene tvrdenja ( nuz u nas bola vzdy SLOBODA SLOVA a tosa len teraz nejak zacalo zhorsovat...).
Ak ma niekto celkove popolavu farbu pokozky, je to znak, ze nefunguje dobre pecen. K tej zelenej ma este napadlo, ze moze na cas zozelenat i modrina. To samozrejme nie je rakovina ale znak stagnacie, ktora je na rozdiel od rakoviny len docasna.
Toto vsetko som sa ucila na kurzoch orientalnej diagnostiky, energetickej mediciny a makrobiotiky v CR a z knih Michia Kushiho a Jarmily Pruchovej. Je to liecenie stravou a zatial som liecila len seba, blizkych a priatelov, ale toho zeleneho sfarbenia som uz videla moc, lebo si vsimam ludi.
Mozes si vyhladat Kushi institut, Dobruska makrobioklub alebo svetenergii.
Dalsie info mozem napisat zajtra, ak bude zaujem.
silvia, to iste som urobil aj ja pred troma rokmi a rozne raz to opakujem. Pre istotu. Naviac, my patrime do rizikovej skupiny, co cestuje vselikde po svete, v tropoch a inde. kde su rozne problemy s vodou a hygienou a veru moja zena uz 2 x trpela 'Montezumovou pomstou", 2 mesiace hnaciek.
Tam sme ale aspon vedeli, o co sa jedna podla priznakov,
ale napr cicavicu pecenovu necitis nijak, ani jej rozne vyvojove fazy, ktore udajne vylucuju rakovinotvorne vylucky.
Asi si to rozmyslim a poslem par tych zostav dr Huldy Clark, ale nie su priam najlacnejsie a velmi pochybujem, ze mi ich schvalia ako doplnok vyzivy.
Snad jednotlive zlozky ano(palina prava, vytazok zo supiek vlasskeho orecha a samozrejme s mletymi klincekami by iste nebol problem) a budeme to predavat ako 3 rozne flasky(kazda odhadom pravdepodobne okolo 250 az 300 korun) a navod ako na to len ako osobne odporucenie, lebo aj pribalove listky sa schvaluju a keby som tam mal akekolvek liecebne informacie, vypadava to z kategorie potravinovych doplnkov.
ano mira, napis viac,alebo daj kontakt...na dakoho,celkom zaujimave je to co pises ak je tak
...este k tym parazitom...ako zistis ze nejake tie parazity/akekolvek/niekde v organizme mas?
lebo to tazko zistit,ani lekar nezistuje nikdy to az po x 10 rokoch roznych problemov to mozno daktoreho napadne a clovek sa lieci symptomaticky na kadeco ine...
tak ako to clovek sam na sebe spozoruje-PRIZNAKY ake su???
preto by mozno bolo fajn raz rocne si dat tu protiparazitarnu kuru-niektoru z nich co ix popisujes RNG
ktoru odporucas ako prevenciu alebo pripadnu liecbu/ak ani netusis ze mas nejake parazity co obtazuju/
neuskodi to organizmu a nema to nejake vedlajsie priznaky-napr. hnacka, krce, zvracanie, vyrazky...
ak sa rozhodnes nejake poslat do obchodu,daj mi prosim vediet, kupila by som pre istotu :)