Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

typy na zvysenie ucinku leatrilu(B-17)v tele, z tejto knizky:
Dostatok zinku a hodne vitaminu C. Dvojtyzdenna priprava so spravnou dietov a hromadou cistiacich enzymov.
Leatrile treba brat aj intervernalne, aj v tabletach

RNG

V menovanej knihe je venovanych niekolko stranok metode dr Eleny Budwig(zmes panenskeho lanoveho, oleja a tvarohu, 6 lyzic oleja a 120 gramov tvarohu=kvark, moze byt ochutene nesladkym ovocim ako cierne ribezle, cucoriedky a maliny, rozmixovane uplne na hladku tekutinu, rozdelene na tri davky pocas dna), ktora mala velke mnozstvo vyliecenych za sebou.
Inac dr Elena Budwig bola 7 krat nominovana na Nobelovu cenu, ale "onkomafia" to zakazdym utopila.

RNG

Citujem z noveho druheho vydania knizky Cancer-free ad Billa Hendersona, kde spomina drRoss Hausera na potenciatory(zosilovace) protirakovinnych terapii:
Inzulin, DMSO, hyperbaricke a ozonove kyslikove terapie, hypertermia a rozne doplnky ako:
Vitamin C , E, K, antioxidanty ako CoQ-10 beta karoten, glutathion, N-acetylcystein, (odmaskovac, poznamka som zobral z inych literatur)glutamin, selenium, diadzenin, quercitin, melatonin, zeleny caj, ostropestrec mariansky(sylimarin)huba Coriolus versicolor,bupleurum a rabdosia.
Ja osobne by som dodal aj astragalus, ktory je pravdepodobne tiez potenciator, alebo aspon minimalne silny prostriedok na odstranenie skod napachanym chemo a hlavne radioterapiou

robbie56

tittel8: vdaka za linky v prvom rade. O Simoncinim som pocul prvykrat asi pred rokom. Jeho praca sa zda byt dobra a ze sa opovazil vydat sa vlastnou cestou a nie cestou vacsiny je tiez obdivuhodne ... Ak to ma overene v praxi a vidi na svojich pacientoch zlepsenia, tak to urcite ma zmysel ...

Moj nazor(na zaklade vnutornych zhodnoteni, vnutornej pravdy, ktora vyviera z kazdeho, len treba nacuvat) je, ze ma pravdu aj Simonciny, aj RNG aj Radca.

Simonciny ma tu vyhodu, ze to vidi v praxi, ale tam si asi treba uvedomit, ze co on robi, tak to je priama aplikacia hydrogenuhlicitanu sodneho. Cize priamo nou "umyva" rakovinovy nador.
Co vsak v pripade ak uzivame hydrogenuhlicitan sodny oralne ? Dostane sa tam kam ma ? Pri reakciach v zaludku a prechodom az po krv ... dostane sa tam fakt ? (tu si myslim, ze su namieste uvahy "radcu")
A kde suhlasim s RNG je, ze iked budu onkologovia uspesne "umyvat" rakovinove nadory soda-bikarbonou ... podstatu zas neodstrania ... mozno sa z toho stane rutina, ze kazdy mesiac budu pacienti chodit na priame "umyvanie" rakovinovych nadorov ...

Je to vsak velmi dolezita informacia, lebo pri zastaveni nadoru(okupani ho soda bikarbonou) ma telo lepsie predpoklady na boj ... Tym, ze sa nador zastavi, tak potom zas treba podporit imunitu tela ...
Tato metoda moze byt akoby "zavolanie safety car" vo formule 1, ked uz prve vozidlo(rakovinovy nador) ma velky naskok pred druhym vozidlom, tak zavolame "safety car", ktory ten naskok opat "vynuluje", potom uz len treba do monopostu na druhom mieste natankovat kvalitne palivo(enzymi), dodat konstrukcii vyborne mineraly a vitaminy :) a mozme obehnut prve vozidlo ...

Dalej si myslim, ze teoria za tymto je ovela rozumnejsia ako teoria za chemoterapiou, ale korporacie nechcu "lacne" metody. Stale rozmyslaju, ako z niecoho spravit biznis.

Co dalej ?
Treba si tu metodu overit ... ci aj oralne je to tak ucinne. Ten maple syrup zohriat spolu so soda-bikarbonou a dat si parkrat za den podobne ako to pise ludovy liecitel Jim Kelmun. Len tak sa dozvieme pravdu ... ak nam ludia zacnu rozpravat o zmensujucich sa nadoroch, tak to by bola fakt bomba a vynikajuca vec :)

kosa

pistik,

veru tak nasa socialno spolocenska situacija sa od roku 1989 zhorsila ( ale ludia to uz vobec necitia nakolko nic necitili pred 1989r.)
vetsina sa sprava...PO NAS POTOPA.

kosa

pistik,

to je ten problem. ak su ludia pot (pod) priamym dohladom odbrnika a dijetu nielen dodrzuju ale aktivne presadzuju tak ten nador jednoznacne sa zastavuje a reverzuje.
Myslim ze isty Pan Factor je priamym dokazom ucinnosti tohoto postupu.

radca

To dodrzovanie ciste protikvasinkovej diety je asi trochu zavadzajuce. Pretoze ak ma clovek premnozene kvasinky, tak ma premnozenych aj x-dalsich zvieratiek-(so vselijakymi exotickymi nazvami) a pravdepodobne aj poskodenu crevnu sliznicu, co zabranuje vstrebavaniu zivin. Clovek moze jest vitaminovu stravu a aj glukozu, ale do krvy sa mu nedostane nic z toho. Krv si zachovava pomerne stale zlozenie, ale zmensuje objem, takze lekar z vysetrenia krvy nezisti vobec nic a clovek moze byt pomaly na smrt vyhladovany.