Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

RADCA, protiplesnova dieta a strava nie je nic zavadzajuce, ver mi. Vid o tom nove clanky z knihy na badatel.sk
Ano, plesne su premnozene, je vela plesni, hlavne Kandid. Pri plesniach nie je problemom nepriepustnost criev, ale naopak, vysoka priepustnost koli destruktivnej cinnosti kvasiniek, ktore sa aj premnozuju a vylievaju z criev do krvneho systemu a roznasaju po tele. Pri takychto stavoch je jedinou pomocou prisna protiplesnova strava+protiplesnove lieky+doplnky+voda+pohyb

damian

Ach jaj, Pistik, ak by som bol na SK, sam by som otcovi tie injekcie pichal. To nie je mozne, ze sa nenajde niekto, kto by v sukromi pichal injekcie, vytazene z marhulovych jadier, ppritom sa bezne picha kalcium, vitamin C a ine.

Pistik, ten kokosovy olej nech otec je a vo velkom mnozstve. Je protiplesnovy. Ak ma otec vahu 60 pri vyske 170, to je uplne normalna vec. Ja mam 62/171. Ja som zdravy. Otec by kludne mohol schudnut dalsich 10 kil a nic by sa mu preto nestalo, ver mi. Hlavne je, ak ma protiplesnovu stravu a teda vyzivu, + kvalitne tuky v olejoch, orechovinach, semenach atd. Je to blud, ze clovek moze umriet po takejto strave. Ani pri mesacnej totalnej hladovke clovek neumrie, ak len pije vodu.

kosa

inac je zaujimave vsimnut si komentare svetovej tlace:....nadej je tu novy liek len ho treba vyskusat.....povinne ockovanie.....fajcite menej....

je faktom ze cast tychto rad je vhodna: ( napriklad menej fajcit alebo fajcit kvalitnejsie cigara).

kosa

radca,

inac mas pravdu v tom ze vetsina ludi je ''liecena''( teda ZAVADZANA) na nieco ine.

ved ako si inac by napriklad bieloplasnici na SK mohli predpisovat chemikalie bezne pre ludi kotre tunak davaju a predpisuju psychijatri?...

kosa

---:),
ak tvojim kriterijom je styk s chorobou TAK ANO SOM OD FACHU.

( mas aj niejake ine komentare okrem DESTRUKCNYCH - tunak na tebe mozme vidiet ako tato protirakovinova lobby pracuje - a verim ze aj ty si z jej radov-tvoje komentare to nasvedcuju)...
ale inac ti vdaka....( a ty uz vies zaco).

radca

O ucinku psychickeho stresu na choroby sa vie uz velmi davno. Jednoducho sa da povedat, ze okrem toho, ze stresove hormony priamo potlacaju imunitu, takisto sposobuju nedokrvenie niektorych vnutornych organov a to obzvlast tych, ktore sa musia rychlo obnovovat a tym ich vlastne poskodzuju (epitelove bunky). Choroby, ako cukrovka, poruchy zlcnika, astma a dalsich je hlavne dosledok stresu.
Vacsina ludi u nas je liecenych uplne na nieco ine vratane tych, ktori sa liecia u psychiatra.

pistik

ahojte. ano, amygdalin intravenozne. ak vie niekto o niekom, kto by to vedel urobit a dohliadat nad tym, prosim, dajte vediet. uprimne, vdaka