Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
kosa, pokiaľ viem víno hlavne červené obsahuje tzv.resveratrol, ktorý má protirakovinové účinky. Lenže získať ho z vína by bolo technologicky náročné. Vedci objavili resveratrol v rastline krídlatke japonskej a preto sa môže užívať v kapsuliach. Aby sa prijalo dostatočné množstvo resveratrolu z vína, nie je možné. To by ho človek musel vvpiť na litre. Vyrába sa aj s jadierok červeného hrozna aj z grepových kôstok.Takže víno obsahuje aj látky na liečenie rakoviny. Neviem akých provokatérov máš na mysli,zrejme tých ktorí majú odlišný názor od teba. Pá...
dnes som zasiel za onkologom, bol celkom v pohode, nato ze som mu prisiel povedat, ze otec nenastupi na chemo. poprial otcovi, nech sa drzi. vravel som mu, ze drzi antikvasinkovu dietu. ze ked sa otec rozhodne na chemo, nech sa ohlasi. nezabudol prizvukovat, ze ide o cas, ale to mi doma vieme, o to viac sa snazim, aby otec tu dietu prisne drzal,ovsem tak, aby mal dostatok toho, co telo potrebuje pre fungovanie vcelku ok,nie ziovorenie, aj ked zatial to je boj teda. ale dufam, ze s kazdym dnom ta dieta bude lepsie a lepsie zvladnutelna.
DAMIAN,neviem ci brala vakciny,len ma 12rokov a prichadzalo jej zle...tak ju raz zobrali k lekarovi odobrali krv a zistili cukrovku zo stressu.../rodine nikto nema cukrovku/...to dievca,ze vraj bolo v dost velkom stresse...tak neviem...
Pistik, taketo stavy su pri hladovke viac nez normalne. Hovorime o Hexkaimlerovej reakcii, vznika z dovodu odumierania velkeho mnozstva plesni, bakterii a pod. Casto su symptomy horsie, nez tie, o ktorych pises. Hlavne kokosovy olej sposobuje svojim terapeutickym ucinkom tuto reakciu, kedze kokosovy olej vie v traveni znicit velke mnozstvo parazitov naraz. Na to, aby sa dostali co najrychlejsie von, je dobry psillium, alebo oxid horecnaty, ktory velmi prehana tym, ze sustreduje v traviacom trakte velke mnozstvo vody.
ahojte.vcera mal otec tazsi den,6.den diety, slabost a neprijemny pocit v krku, az na zvracanie. vravel som mu jest kokosovy olej, pomoze mu doplnit nejaku tu energiu. poradte, otcov brat ma totiz rakovinu zaludka s metastazou na plucach. podla mna by mal podstupit tiez tu dietu, len by asi potreboval trocha zmocniet, je dost slaby. ak je rakovina na zaludku, nie je idealne pit vodu s vysokym obsahom O2, alebo hoci aj sodu bikarbonu rozpustenu vo vode? aky je vas nazor na ucinok ozonovanej vody?(vid prispevok od cira)
radca...presne tak,viem o jednom cloveku/dokoknca dieta/ma cukrovku zo stressu...
Kosa,
cukrovku dostavaju aj ludia, ktori sa neprejedaju, nemaju ju dedicnu, ani nejedia sladkosti, ale ziju stresovym zivotom.
Proti plesniam tu uz bola neikolkokrat spominana kombucha. Kandid je vela druhov a pokial neni premnozena, tak sa tiez podiela na imunite. Vyraba kyselinu octovu, ktora je antiviralna a antibakterialna.