Pravda o rakovine - VITAMIN B17

mira

Chritina A. vysypala smetný koš, ale nezabránila tvorbe ďalších smetí. Nechcem byť zlá, ale ak si to neuvedomí o niekoľko rokov jej vyrežú zas niečo ďalšie. Neprajem jej to.
Iné herečky pochopili, napr Alicia Silverstone, Madonna a iné.

radca

pistik,

vies co maju spolocne zenske prsia, pecen, pluca, ladviny atd...? Je to vysoky obsah tuku.
Rakovina neni dedicna. Je to nedostatok imunitneho systemu, ktory nador neznici vcas. Ak sa da do poriadku imunitny system, tak rakovina nevznikne.
Odstranenie nadoru a liecba rakoviny su dve rozdielne veci. Ak ma matka "slabu" imunitu, tak ju bude mat aj dieta. Nie preto, ze je to dedicne, ale preto, ze diata sa moze vyvijat len z toho, co mu matka poskytne.

radca

pistik,

vies co maju spolocne zenske prsia, pecen, pluca, ladviny atd...? Je to vysoky obsah tuku.
Rakovina neni dedicna. Je to nedostatok imunitneho systemu, ktory nador neznici vcas. Ak sa da do poriadku imunitny system, tak rakovina nevznikne.
Odstranenie nadoru a liecba rakoviny su dve rozdielne veci. Ak ma matka "slabu" imunitu, tak ju bude mat aj dieta. Nie preto, ze je to dedicne, ale preto, ze diata sa moze vyvijat len z toho, co mu matka poskytne.

pistik

bulvar.atlas.sk
tak ako, je rakovina dedicna? alebo je to len zdedeny sposob zivota, stravovania? ako je mozne, ze tak znama herecka a nenajde sa nikto, kto by jej povedal o alternativnej liecbe, ved ako pisu, bol to nador v pociatocnom stadiu, skor by sa mal dat znicit, aj bez amputacie prsnika. to mi hovoria aj niektori ludia, ze keby boli alternativne sposoby liecby tak ucinne, znami ludia, bohati, ti by sa prvi na to dali....

mira

Radca, presne tak. Preto určovať dávky antioxidantov paušálne nejde, pretože ľudia, ktorí nejedia nasýtené tuky,a len primerane nenasýtených, nepotrebujú toľko antioxidantov. Potrebu antioxidantov zvyšuje tiež elmag. žiarenie.

radca

Kosa,

neni to prekvapive. Vela sa tu pise o antioxidantoch. A najviac oxiduju lipidy. Jak obezny, tak chorobne chudi ludia sa vyznacuju namdernou oxidaciou tuku.Toto sa deje pri alergiach a zapalovych ochoreniach, ktoreho sa ucastni urcita zlozka imunitneho systemu.

---:)

Resveratrol obsahujú aj šupky hrozna. A ako písal RNG aj tie kyslasté výhonky viniča.
Aj červené grepy, v menšom množstve aj ríbezle,čučoriedky, kôra čiernej borovice, orechy. Vína by človek musel asi vypiť na litre a to nie je možné.
RNG Na Slovensku ale asi taký doplnok ešte nie je a to je škoda, pretože má veľa pozitívnych účinkov.

kosa

radca,
je to zaujimave ze cukrovku maju aj ludia OBEZNI aj NEOBEZNI.
to potom poukazuje na nejaky spolocny menovatel tohoto problemu ( geneticky?..).
Inac jedna moja znama ma 85 rokov je stihla jak prutik, este sa za nov aj chlapi obzeraju a tu naraz PUK ma cukrovku a dopuje insulin....

kosa

--- :)

mas pravdu ohladom latok vo vine a v hroznovych jadierkach....a aj prave preto sa predava geneticky modifikovane hrozno bez jadierok a tym padom aj BEZ protirakovinovych aktivit....

inac hrozno samo osebe je zdrojom energije tak ako vino a prave tie jadierka ( potiazne resveratrol vo vine) balansovali sa navzajom. hrozno bez jadierok je sice chutne ( niekedy to z Egyptu mi chuti viac ako to z Indije) ale pri dlhodobom kkonzume treba nedostatok jadierok nahradit.
a pit VELA VINA neodporucam. je to ako pise DAMIAN alkohol a v sucasnosti je dodavana latka ( nejake sulfaty) co tiez neni je zdrave.

Inac poznal som vo Vinickach jedneho fajneho chalana co robil super TOKAJ robil ho tak super ze ten co dnes predavaju sa mu v nicom nevyrovna.

Provokateri?...

nuz aj ustav Linusa Paulinga je na 90% obsadeny provokatermi a nevzdelancami propagujucimi OPAK toho co L PAULING propagoval...

STOKRAT OPAKOVANE KLAMSTVO SA STAVA PRAVDOV.
Dr GOEBBELS( vyznamny predstavnik fasizmu v Nemecku v 30. a 40. rokoch minuleho storocia).