Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
...Vcera som na nasej stranke zverejnil email studenta mediciny. Okem ineho, napisal tieto zavazn slova:
"...Dať spravne nutrienty nasmu telu a telo nechať „pracovať...“ Niet sa čudovať že existuje tolko chorob, ved sa pozrime v akej spoločnosti žijeme, v akom prostredí a neposlednom rade ako sa stravujeme.
Ešte sa vrátim k tomu že prečo su lekári striktne proti alternativnym spôsobom liečby.
Predstavte si že 6 rokov do vás hustia na lekarskych školach alopaticke a ortodoxné principy,
Akokeby vam stale hovorili toto je zle a toto nie je dobré, tak samozrejme že väčšina tomu aj uverí,
Je to taký uzavrety kruh alebo ako taky domino efekt.
Ako mi jeden velmi dobrý priatel a zaroveň spolužiak povedal, ked sme sa bavili o lekároch a farmacii:
Ako jeden primar nemenovaneho onkologickeho oddelenia prišiel za jeho znamym, ktory sa venoval Alternativnym sposobom liecby, a kde mu vravel: „ počuj moja mama dostala rakovinu, porad mi Ako ju mam vyliečiť?“ a On na to „čo Radio- a Chemo-terapia?...“
Doktorova odpoved bola asi takato “V živote by som nedal moju mamu podstupiť tieto postupy“
No možme uvažovať o jeho vnútri a o jeho postoji k pacientom, a že sa stava asi akymsi vrahom ak si je vedomý rizik ..."
Dobrý názor RNG. Aj žraločia chrupavka je veľmi užitočná. Ja pijem aj čaj Sayonara( v japončine znamená aj pozdrav). Sayonare sa hovori aj rakovinová brzda, vylučuje z tela dokonca aj stroncium a má veľa ďalších užitočných vlastností....atď mýlim sa?
Mozes zit zdravo ako chces, dnes mas v roznych produktoch mozne zamorenie karcinogennymi latkami, su rozne nakazy a parazity tak isto karcinogenne.
Ked zamorenie a toxiny prevazia schopnost nasho tela detoxifikovat. Zdravy zivot a strava znizuje tu pravdepodobnost velmi, ale nevyluci kompletne.
Preto specialne jedla, doplnky na cistenie tela a rozne liecive doplnky budu vzdy potrebne.
Vdaka za clanok na zralociu chrupavku.
Ja som ju povazoval za dobry zdroj mukosacharidov(na klby) a vhodnu sucast stravy pri rakovinach, hlavne z vyzivneho hladiska a napomocneho inym naozaj silnym protirakovinnym doplnkom. Pri protirakovinnej diete su totiz masa vylucene vcitqane rybacieho, takze o niektore materialy telo prichadza. Rybaci olej a zralocia chrupavka ich nahradia, bez dodatia pri rakovine skodlivych zivocisnych bielkovin.
Tiez v malych davkach neporusia Breussovu dietu(hladovku) prilis.
silviia,
ked maju kan cer tak uz nie su zdravi, vsak...
kosa, myslis?
poznam par tak zdravo zijucich s kancer
zdravo zijuci ludia tiez nedostanu kan cer.
RNG, nepoznam TIE okolnosti, az tu ste par dni dozadu ktosi pisal ze si s tym skoncil?...
no skoda, zial mne na mail uz davnejsie opakovane neodpovedali, no ale s tymi mailami boli vzdy problemy, len som teraz nevedela ci sa da ci neda objednat...fakt skoda, je mi to luto
KOSA, dostanes po usiach!! Shark Cartilage
It has been said that sharks are the healthiest beings on earth. Sharks are immune to practically every disease known to man. Many scientists believe that the shark's skeleton, composed entirely of cartilage, is what is responsible for its incredible immunity to disease.
According to Dr. Contreras, when administered to cancer patients, shark cartilage has been reported to inhibit the growth of blood vessels, thereby restricting the vitality of the cancerous tumour. In addition, shark cartilage stimulates the production of antibodies and boosts the immune system. Not only is this a non-toxic product recommended for the treatment of cancer, but also for the treatment of inflammatory diseases such as rheumatism and osteoarthritis. Tumours are reported frequently to experience significant reduction in size within one to three months of the initial treatment. It is also noted to enhance the efficacy of vitamin B-17/amygdalin. For in depth information about shark cartilage, Jaws of Life by Dr. Alex Duarte and Sharks Don't Get Cancer by Dr. William Lane provide the complete story. Shark cartilage may be contra-indicated with pregnant or lactating women. (also see article written by Dr. Contreras)
silvia, to sa musis spytat v obchodoch, mna o tom neinformuju. Ja som sa len rozhodol za tych okolnosti dalej z moje strany z toho odstupit.