Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

Za dost ucinny bylinny liek na rakovinu sa povazuje nechtik (mesiacik). Jednak posobi proti plesniam a bakteriam a obsahuje acetylsalicilovu kyselinu, ktora "riedi" krv a potlacuje zapal znizovanim koncentracie arachidonovej kyseliny, ktora prave spusta zapalove reakcie. Podobne ucinky maju aj niektore dalsie byliny s obsahom acetylsalicilovej kyseliny.
Acylpirin zdaleka nedosahuje ucinkov nechtika.

kosa

pistik,

nam tiez ''LEKARI- ODBORNICI'' povedali, ze do 8 mesiacoch nam mama (otcova manzelka) zomrie.
N E S T A L O S A T A K.

sice zomrela ale prezila vlasnu smrt ''ODBORNIKMI'' urcenu.o viac ako 36 mesiacoch.

a to vsetko a vdaka tomu ze sme verili LEN MY STYRIA ( jej to bolo jedno), a aj LEN MY STYRIA sme sa usilovali VYTVORIT PODMIENKY.
takze podstatov JE VIERA. SKUTOCNA VIERA.
a ze si este nevidel nikoho kto sa z toho dostal?

nuz nevidel si este nikoho kto SKUTOCNE VERI.

v civilizovanych krajinach ale takito ludia su. u nas su takito ludia tiez, v takomto pripade su to ludia uz scivilizovani. Aj na SK pride raz doba ( pomaly hovorime ako LENIN..raz bude a toto a hento bude...) kedy ludia budu vidiet tie rozdiely medzi CHEMIZACIJOV zdravia a VYLIECOVAVANIM chorych.

pistik

ahojte, uz moc sem nepisem, lebo to nie podla nasich predstav. nador stale rastie, dieta zrejme nema moc ovplyvnit to. proste otec ma zrejme jeden z agresivnejsich nadorov. neskusali sme este pichat amygdalin, uz som spominal preco, ja sa bojim to robit, nemam na to prax a skusenosti. pouzivame generator ozonu na vodu zo studne, ktoru otec pije. oco sa sklamal v diete, na zaciatku tomu veril, ale ako sam vravi, plnia sa slova onkologa, ktore mu povedal pred jej zacatim, ze nador bude rast atd. takze s tym konci, pomaly zacina jest aj varenu stravu, po troche, je totiz uplne slaby...pripravuje sa na svoju smrt, ale aj my vsetci doma...hej, takto by som nemal pisat, ja chcem bojovat, dodavam otcovi nadej vzdy ako to ide, ale je treba byt citlivy, a vnimat, ... hovori, ze ja si meliem furt len svoje, co sa diety tyka a amygdalinu...ale ja tomu verim,... myslim, ze je to u otca vo faze, ked pomoze len zazrak, takze prosime Sefa hore, ze nech otca uzdravi...ale nech je ako ma byt...zivot prinasa pekne, aj menej pekne chvile, a tych tazkych bolo v poslednom case u nas velmi vela, ...tam v nebi budu uz len pekne....a este mi otec povedal, aby som nikomu neradil tieto sposoby a metody liecby rakoviny...no ja napriek tomu verim, ze liek na rakovinu je v prirode, v tom, co do nej dal Sef a otca nepocuvnem,...zvlastne, lebo zatial nepoznam nikoho, kto by to uspesne absolvoval, len co citam na fore a co mi pisu ludia z kampane, ci po telefone hovoria znami...toto je rozsiahly boj, myslim rakovina vs clovek, ale verim, ze cesta prirody je ta dobra, no nevravim, ze jedina uspesna, zalezi od mnohych faktorov...ja by som chemoterapiu nebral, vravim teraz, ale ako by som sa rozhodol, keby som ju ozaj mal, to netusim...cim viac clovek chce porazit tuto chorobu, tym je viac postaveny pred neistotu ako, ktorou cestou, co ano, co nie, ...pokial najdete ucinnu a uspesne sa liecite, je to super, pokial nie...je velmi dolezite, zachytit chorobu v pociatkoch, resp preventivne telo alkalizovat pripadne detoxikovat, inac je uz potom asi neskoro...v sobotu pochovali mladeho muza, okolo tridsiatky (damian, ten mladik, ktory mal podobnu rakovinu ako otec, co si sa nanho pytal), jemu ale dokonca davali chemoterapiu...velmi mi bolo tazko, ked som sa to dnes dozvedel od jeho matky, opisovala mi vsetko... :( ...bral do konca chemoterapiu...jeho mama mi vravela, ze keby mohla vratit spat, tu chemo prestanu brat, aby nemal take trapenie svoje posledne dni zivota. jedine, co som jej dokazal povedat je, ze teraz mu je uz urcite dobre, a netrpi...(spomenula totiz, ze sa vyspovedal a prijal sviatost, tak verim, ze vosiel do tej krasnej brany, nie skaredej)...to uz sem asi nepatri, ale ak mozem: uvedomil som si, ze musim vyuzit kazdu chvilu zivota, co mam, pre rast v laske(k Bohu, k ludom, aj k sebe), lebo smrt mi tu moznost definitivne vezme, a potom uz je neskoro...pekny vecer vsetkym

kosa

divim sa,

prirodny acilpirin nie je barbiturat.
umely acilpirin JE barbiturat.
pada to trosku na hlavu, a ludia bez praktickych vedomosti to nechapu, ale je to tak.

kosa

divim sa,
vela veci nevies a tvojim prispevkami to potvrdzujes.
napriklad siroke EEEE je v prinzipe NEMECKE A Z DVOMA BODKAMI.(nemame nic proti nemcom).
DLZNE SA NA UZEMI DNESNEHO SLOVENSKA NEVYSLOVOVALI a boli umelo dodane KONSTRUKTORMI Z KAS na zaciatku 20 storocia, atd atd atd.

inac PRILIS VELA VECI NA SLOVENSKU NESEDI.
ale to uz je RAKOVINA SPOLOCNOSTI.

mira

Zápal je eliminačný proces, ktorým telo vylučuje prijatú prebytočnú energiu a prijaté toxické látky teplom a hnisom. Ak je príliš intenzívny a bolestivý, existujú prírodné protizápalové prostriedky.
Chemické látky, ktoré potlačujú zápal zastavia eliminačný proces a navyše privedú do tela ďalšie toxíny, ktoré sa nemôžu vylučovať a ukladajú sa v tele. No a po rokoch zistíme, že máme nádor "z ničoho nič".

kosa

hmmmmmmm,

studije oznacene ako ''KONFIDENTIJAL''.

poskytli sme studije z mnichovskej univerzity aj pre DAMIANa, aby videl dosledky ATB a roznych inych chemikaliji.
nebojsa.