Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Neviem, ci trpime paranojou, faktom ale je, ze amygdalin je ucinny. Viem to aj z VLASTNYCH skusenosti.

Ak my trpime paranojou, tak potom onkologovia trpia vaznymi deziluziami - teda ti, ktori si fakt myslia, ze oni su jedini, ktori mozu rakovinu najlepsie ovplivnit. Ti, ktori vedia, ze aku ulohu onkoliogia ma, ale aj tak sa na systeme podielaju, su nebezpecni ludia pre spolocnost.

radca

trallala,

v tom prave spocivala Jurkovicova liecba. Pouzival tyrostatika, aby zase dostal s.z. do normalu. Dobre je aj jest vela kapustovej zeleniny (brokolica, krfiol, kalerab. kapusta atd). Ta brani vstrebavaniu jodu a to tiez spomaluje jej funkciu.

damian

Inac, v poslednych dnoch mi pise p Krivanek z USA. Mar rak pred 28 rokmi. Liecil ho amygdalinom jeho vlastny otec, MUDr Krivanek.

Pise mi nasledovne:

Vazeny pane Damiane,

ano ja sam mam zkusenosti s lecbou, diky Laetrilu jsem na zivu jiz 28 let a nebyla mi davana temer zadna sance preziti. V CR jsem na vyslovnou zadost Prof. Valicka, csc. napsal clanek do casopisu Medunka ktery Vam prilohou zasilam vcetne lecebneho protokolu ktery pouzival muj otec MUDr. K. Krivanek a ktery pouzivaji dalsi lekari a pacienti. Sireni informaci je pro mne jen okrajova cinnost ale rad pomohu jakemukoliv pacientovi ktery se na mne obrati. Dejte mi vedet zdali mate zajem o dalsi informace, jsem rad ze otazka Laetrilu byla konecne v CR a na Slovensku otevrena a zacina se o ni diskutovat i kdyz jde o latku neregistrovanou.

s pratelskym pozdravem

Ales Patrick Krivanek

damian

Hehehe, ja by som sa nesmial, lebo onkol. system nadalej denne znasa zo sveta stovky ludi a pritom zabranuje efektivnym metodam.

kosa

damian,
veci sa maju horsie.
vsetko je tak (ne)prespajane, ze ta stitna zlaza bude pod tlakom x rakovinovych buniek NEZMENIT system, kde sa len rakovinovym bunkam dari.

my normalne bunky musime sa teraz vaciej snazit o skutocnu zmenu.